Nem árt, ha van egy sodrófa a retikülben, sosem tudni, mikor bukkan fel egy vitapartner

Nem árt, ha van egy sodrófa a retikülben, sosem tudni, mikor bukkan fel egy vitapartner

Egy menetrend szerinti helyi járatra szállt fel egy csörögi nő 2020. szeptember 27-én délelőtt Vácon. Útközben "összeszólalkozott" egyik utastársával, aki inkább leszállt, hogy elérje a közeli vasútállomásról induló vonatát.

A nő sérelmezte "vitapartnere" beszólását, lepattant a buszról, kézitáskájából előhúzott egy sodrófát, és többször fejen ütötte a férfit. A sértett próbált karjával védekezni, az érdemi segítséget azonban a buszsofőr nyújtotta számára. Fékezett, leugrott a járműről, majd a nőt kabátjánál fogva elrángatta az általa látásból ismert, rendszeresen a járattal közlekedő, mozgássérült férfitől. Rendőrt és mentőt hívott, közben vigyázott az 51 éves fejsérültre.

Hírdetés

Az egyenruhások a helyszínen elfogták a támadót, az elkövetés gazdátlanná vált eszközét egy bokorban találták meg.

A nő a gyanúsítás ellen nem tett panaszt, kihallgatásán beismerte a bűncselekmény elkövetését. Elmondása szerint a férfi mocskolódását torolta meg a sodrófa többszöri meglendítésével.

A 44 éves csörögi nő ellen a Váci Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást – közölték honlapjukon.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »