Nem akarta hagyni ellopni az autóját, az életével fizetett miatta

Felhagyott a zenéléssel, autót akart lopni. Nem sokkal az azonosítása után elfogták Sz. Lajos 37 éves elkövetőt, aki a 24 éves gödöllői nő halálát okozta.

Az egyelőre még csak rablással gyanúsított, a helyszínről elfutó Sz. Lajos szintén gödöllői lakos, és a Blikk azt is kiderítette, hogy a Magyar Nemzeti Cigány Művészegyüttes tagja volt, korábbi kollégája szerint pedig tehetséges, jó zenész volt a férfi, négy évvel ezelőttig. Mindkét lánytestvére egyetemet végzett, az apja is magasan elismert zenész. Azt a zenésztárs nem árulta el, mi történt négy éve a muzsikussal, mert azzal a nyomozást veszélyeztetné.

Egy napsugárral kevesebb a Földön, egy csillaggal több lett az égen. 2016. július 28-án egy aljas, kis stílű gazember elrabolta színházunk legszebb mosolyát – így emlékezett a fiatal áldozatról, B. Zsófiáról a Turay Ida Színház igazgatója, Darvasi Ilona. A „a szőke, csupa mosoly, örök pozitív, energikus, kedves lány” ugyanis a színház egyik munkatársa volt.

Sajnos lehet fokozni a tragédiát, B. Zsófia egy nappal korábban ünnepelte a születésnapját.

A 24 éves lány a késő esti órákban érkezett haza Gödöllőre. Kiszállt az autójából, majd odament a kapuhoz, hogy kinyissa, ám ekkor egy ismeretlen férfi az autójába pattant és el akart hajtani. A lány az autóba kapaszkodva próbálta megállítani a rablót, ám az padlógázt adott, az autó megcsúszott és két méter mély árokba borult. A lány az autó alá szorult és életét vesztette. A férfi elmenekült, nem segített áldozatán.

Hírdetés

Úgy tudni, hogy egy ismerőshöz ment Isaszegre, ruhát kérni a rablási kísérlet során elszakadt ruháját akarta lecserélni. Ott fogták el a rendőrök egy isaszegi kocsmában. Emberöléssel gyanúsítják, és kezdeményezték az előzetes letartóztatását.

Békéscsaba, 2016. július 30.

Alapinformáció: alfahir.hu

Anton

 


Forrás:sokkaljobb.hu
Tovább a cikkre »