Nem akarják megérteni a feltűnési viszketegségben szenvedő leszbikák, hogy nem kellenek!

Nemrég járta be a sajtót a hír, hogy május legvégén egy csoport férfi súlyosan bántalmazott két nőt egy észak-londoni buszjáraton a kora hajnali órákban, miután a pár nem volt hajlandó az „ő szórakoztatásukra” csókolózni. Most szombat délután ismét egy “brit pár” volt az áldozata egy támadásnak Southamptonban, ahova egy előadás miatt érkeztek, melyben szerepelnek. A további előadásokat a támadás miatt lemondták.

A southamptoni társulat színészei, Lucy Jane Parkinson és Rebecca Banatvala egy Olivier-díjas darabban (Rotterdam) szerepeltek, amely egy leszbikus nő történetét meséli el.

Hírdetés

Lucy Parkinson arról számolt be, hogy úton a színház felé megcsókolta partnerét, majd ezután ütés érte, amitől a földre bukott. Az ügyben nyomozó hampshire-i rendőrök valószínűsítik, hogy Parkinsont kövekkel dobálták meg egy elhaladó autóból.

Rebecca Banatvala úgy nyilatkozott az esetről, hogy „Egyáltalán nem értem, hogy mi értelme volt ennek az erőszakos cselekedetnek, ráadásul olyanoktól, akik nem is ismernek minket.”

Ilyeneket otthon kell intézni, kedves Rebecca! Ha meg feltűnésre vágytok, aztán ez nem tetszik a normális többségnek, akkor ne ajvékoljatok!


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »