NEM A ZSIDÓKNAK, hanem a világuralomra törő cionistáknak köszönhetjük a menekültcunamit

A HVG megbízásából érdekesnek tűnő közvélemény-kutatást prezentált a Medián a menekültekkel kapcsolatban. 37 százalék választotta, hogy bizonyos személyek, érdekcsoportok vagy országok szervezik, támogatják”
a mostani tömeges migrációt, konkrétan az Egyesült Államokra, Soros Györgyre és/vagy a zsidókra gyanakszanak közülük a legtöbben. A zsidókra mint nemzetre való megállapítást a legmélységesebben elítéljük, de a cionistákra vonatkozó állításokat abszolút osztjuk.

Magyar Menedék - Ősmagyar

Hírdetés

A Medián kutatásából kiderül: szeptember óta 66-ról 83 százalékra nőtt azok aránya, akik elutasítják a menekültek befogadását, az emberek 23 százaléka a terrortámadásoktól és a migránsoktól fél a legjobban.

46 százalék gondolja, hogy „elég valószínű”, hogy Magyarországot is hamarosan eléri a terror. A Fidesz szavazóinak 64 százaléka szerint valószínű, hogy egyszer a muszlimok kerülnek többségbe Európában, és ránk fogják kényszeríteni vallásukat és kultúrájukat. Ez az arány a teljes népességnél is 56 százalék.

A teljes népesség 63 százaléka gondolja, hogy a menekültek általában „inkább agresszívek és követelőzőek”.
Menekültügyben a rendőrség és a kormány munkájával elégedettek az emberek, egy százfokú skálán a rendőrök 75, a kormány 67 pontot kapott, a lista végén a baloldali ellenzék és az Egyesült Államok vannak 35-35 ponttal.

Az emberek döntő többsége azonosult azzal a kormányzati állásponttal, hogy a menekültek befogadásának semmilyen előnye sem lehet, viszont a terroristák mind közülük kerülnek ki. 37 százalék választotta, hogy
„bizonyos személyek, érdekcsoportok vagy országok szervezik, támogatják”.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »