Nektek tényleg teljesen elment az eszetek?

Nagyon valószínű, hogy az egy hónap alatt elvesztett 900 ezer szimpatizáns nem volt elég, a Fidesz vezetésének eddig nem ismert mazochista hajlamai utat találtak maguknak a tudatos szintig: úgy tűnik, még mindig túl magasnak tartják a népszerűségi indexüket.

A netadó és drogteszt agy nélküli ötlete után már kevés olyan dolog van, ami miatt – gondolhatnánk – mérhető módon emelkedhetne a pulzusunk, most mégis sikerült választott kormányunknak egy olyat lépnie, amire már tényleg, de tényleg nem lehet mást mondani: valaki hívjon orvost, odafent nagyon elgurult a gyógyszer.

Az Nol.hu által szerda este megénekelt információ szerint (amennyiben a hír valóban igaznak bizonyul) a kormány fizetőssé tenné januártól az M0-ás egyes szakaszait, illetve az autópályák bevezető szakaszát. 

Hírdetés

A tervek szerint a körgyűrűnek csúfolt autóúton, a Szentendrei úttól az M3-ig, illetve 4-es főúttól az M5-ig sarcolják majd az utazókat (egyelőre kimarad a szórásból az 1-es főút és az M5-ös, illetve a 4-es főút és az M3-as közötti szakasz. Hangsúlyozzuk: egyelőre). A Nol.hu szerint ugyanakkor a tervek között szerepel, egy úgynevezett megyekártya, amelynek kiváltásával (évi ötezer forint) már lehet „ingyen” közlekedni. Ez az összeg persze nem tűnik soknak. Még. Ugyanis kedves olvasóink egy már bevezetett és az emberek torkán lenyomott díj emelése már sokkal könnyebb feladat…

Bővebben!


Forrás:jobbegyenes.blog.hu
Tovább a cikkre »