"Nekem a 14 éves már öreg" – szivárványtáborban molesztálta a kislányokat egy paksi zenetanár

"Nekem a 14 éves már öreg" – szivárványtáborban molesztálta a kislányokat egy paksi zenetanár

Egy 12 éves kislányt molesztált egy paksi zenetanár tavaly egy nyári táborban – írta a PestiSrácok.hu. A kislány édesanyja tett feljelentést, ő is csak gyermeke naplójából tudta meg a történteket. A rendőrök a hét elején őrizetbe vették Hatvani Szabolcsot, akinek több áldozata is lehet. Állítólag azt hangoztatta ismerőseinek: nekem a 14 éves már öreg.

“Egy Tábor ami Rólad szól, egy Tábor ami Érted van” – így hirdeti többnapos erdei kirándulásait, vagyis szivárványtáborait az a paksi zenetanár, aki a gyanú szerint a tavalyi táborban egy 12 éves kislányt molesztált.


Szivárványos, mint az Andrássyn vonagló “kórtársai” – az idei tábor plakátja

Az esetről az édesanya nyilatkozott a portálnak. Azt mondta: azután kezdtek gyanakodni, hogy a kislánya tavaly nyáron a táborban járt. Gyakran vitatkozott ugyanis a szüleivel, és dühösen védte a zenetanárt. Azt mondta, a szülei gonoszak, mert rossznak ítélik a férfi viselkedését. Mindeközben Hatvani Szabolcs – kinek nevét, képét és Fb-adatlapját csak a Kuruc.info osztotta meg olvasóival – folyamatosan SMS-eket küldött a kislánynak, és elhitette vele, hogy minden azért történik, mert szereti őt.

A lap hozzátetette: az anya az állandó veszekedések után olvasott bele lánya naplójába, így vált számára világossá, hogy mi történt. A feljelentést idén februárban tette meg, ezután indult el a nyomozás. Az már a kislány májusi vallomásából derült ki, hogy a zenetanár a táborozó kislányok sátrában aludt.

A gyerek az első héten még csak arra ébredt, hogy Hatvani simogatja, később azonban még ennél is tovább merészkedett, ami már bűncselekménynek minősíthető. A kislány nagyon nehezen dolgozta fel a történteket, de annak nagyon örült, hogy a paksi zenetanár a hét elején előzetes letartóztatásba került.

A tábort egyébként 7 éve minden nyáron megrendezik. A portál azt írta, a paksi zenetanárnak más áldozatai is lehettek. Egy ismerőse ugyanis azt mondta a lapnak, hogy a férfi korábban születésnapi bulijával „dicsekedett”, ahol csak lány vendégek voltak. Azt is mondta, hogy közülük több is “megvolt már régebben” és neki a “14 éves már öreg”.

Hatvani Szabolcs személyes honlapján így jellemezte magát: ”…szemtelenül vagány és szégyenlősen bizonytalan…”, olyan, aki “…veszi a bátorságot és gyermeki őszinteséggel önálló világot teremt magának, amely gyakran megfricskázza a konvencionálist.” A közösségi oldalán zeneszerzőként mutatkozik be, de fellépései mellett több fotót is feltöltött arról, amint 10-12 éves kislányokkal fotózkodik.

Hatvani jelenleg előzetes letartóztatásban van.

(Kuruc.info – Híradó – Pesti Srácok nyomán; képek: Hatvani Szabolcs Fb-oldala és honlapja)

Kórtársai pont ma vonultak: "Isten csak mese", hirdetik az elfogadás lázában a buzeránsok – így teszik Augiász istállójává a magyarok fővárosát

Kötelező olvasmány: A ferde hajlam térnyerése (I. rész) – Az aknamunka évtizedei; zsidók, pedofilok és hedonisták


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »