Néhány olyan archeológiai felfedezés, amelyekről alig lehet manapság hallani

A lesújtó, idegtépő, szívszorongató, pénznyelő és lélekzsigerelő „mindennapi hírek” mellett talán sokaknak nincs elég figyelemenergiájuk meglátni a jót, szépet Isten teremtésében. Nem szeretnék pátoszosan fogalmazni, csupán arra hívom fel a figyelmet, hogy sokféle nézőpont létezik, melyek közül mindig lehet választani. Erre emlékeztetnek engem az újabb és újabb felfedezések is. Sok meghökkentő enigmával ajándékozott meg bennünket az elmúlt időszak is. Ezek közül mutatok be néhányat, hátha ezek jobb irányba terelik a figyelmünket és inspirálóan hatnak a lelkünkre és a szellemünkre!

Mexikó, Teotihuacan, a Nap-piramis alatt higany-folyót találtak

 

Forrás: http://www.ancient-origins.net

 

Mexikóban járunk, egészen pontosan Teotihuacan-ban a Tollaskígyó Temploma alatti rejtélyes alagútban, ahol a régészek egy folyékony higany-folyót fedeztek fel, melynek útja az Istenek Városa uralkodóinak sírjához vezet. A járat mennyezetét fémpor borítja, mely különös derengéssel veri vissza a fényt, szinte éjszakai égboltot varázsolva a kíváncsiskodó feje fölé. Valaha, amikor fáklyákkal haladtak végig itt a beavatottak, a fémpor szemcséi csillagokként elevenedtek meg. Érdekes, hogy a jelenséghez felhasznált magnetit és a pirit nem található meg a környéken, mégis a készítők fontosnak találták, hogy ezekkel az anyagokkal keltsenek misztikus hatást. Hát, sikerült nekik.

 

Egyéként 150 méterrel a Tollaskígyó Temploma alatt a kutatók 50000 rejtélyes tárgyat fedeztek fel az állati csontoktól a fémgolyókig! Vajon mi minden történhetett ebben a föld alatti világban, amit szándékosan úgy alakítottak ki és minden bizonnyal arra használtak az i.sz. 2-5. században, hogy a látogatóban a túlvilág benyomását keltse?

 

 

A gízai Nagy Piramisról készül hő-térkép rejtélyes anomáliákat leplezett le

 

Forrás: pyramidales.blogspot.com

 

Sokan sokféleképpen próbáltak már behatolni az ókori – szerintem inkább prehistorikus – világ egyetlen fennmaradt csodájába. Nemrégiben termikus mérésekkel próbálkoztak.

Ahogyan az emberi testről, úgy egy piramisról is képes a tudomány hő-térképet készíteni, ha nagyon akar. Ezúttal egy újabb enigmára bukkantak a kutatók, midőn egy ismeretlen termet rajzolt ki eléjük a szkenner, illetve a hő-kamera. A piramis három köve ugyanis magasabb hőmérsékletűnek mutatkozott a szomszédos társaiknál.

A differencia szignifikáns volt: 6 Celsius fok! Várjuk a fejleményeket…

 

 

Egy hatalmas spirál alakú építményt és tornyokat fedeztek fel Angkor Wat-ban

 

Hírdetés

Forrás: http://extrastory.cz/

 

A világ egyik legmisztikusabb templomában járunk, Angkor Watban, ahol a legfrissebb leletek szerint a komplexumot egy másfél kilométer hosszú „rejtélyes építmény” határolja.

Nyolc eltemetett tornyot és egy óriási spirál alakú struktúrát tártak fel a kutatók a kambodzsai dzsungel temploma alatt.

A Nagy Angkor Projekt névre keresztelt kutatás során kiderítették, hogy a templomegyüttes sokkal nagyobb, mint korábban hitték. Ráadásul az is világossá vált a szakértők előtt, hogy a komplexumot annak déli oldalán egy „egyedülálló és masszív építmény” határolja.

 

 

Stonehenge köveit először Wales-ben állították fel

 

Forrás: https://hu.pinterest.com

 

A hír módfelett meglepő. Mindenesetre egy kutatócsoport olyan bizonyítékokat talált, amelyek szerint Stonehenge „kékköveit” valójában 500 évvel azelőtt bányászták ki, hogy azokat a mai Wiltshire-i helyükre illesztették volna. Ebből pedig az következik, hogy az általunk ismert mai Stonehenge egy második generációs megalit.

 

A tudósok már régóta tisztában vannak avval, hogy a Stonehenge belső patkóját alkotó kékkövek a Pembrokeshire-i Preseli-hegységből származnak, ami durván 150 mérföldre fekszik a Salisbury-fennsíktól.

Az uralkodó teóriákkal szembehelyezkedve egyes kutatók most azt állítják, hogy a brit prehistorikus emlékművet először Walesben állították fel. A tudósok olyan közel azonos köveket találtak, melyeket az ősi építők ugyan kifejtettek, de valamilyen oknál fogva hátrahagytak. A kutatók egyebek mellett olyan héj- és faszén-maradványokat is találtak a bányászok tábortüzében, amelyeket radiokarbonos vizsgálat alá vetették annak megállapítására, hogy vajon milyen időszakban dolgoztak ott kőfejtők. Így jutottak a fenti következtetésre.

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

 

Részt vehetsz programjainkon:

 

Istentiszteletek http://napvallas.hu/programok/tudj-meg-tobbet-az-istentiszteletekrol-es-ami-mogottuk-van/Aurafejlesztő és Meditációs Klubok http://napvallas.hu/programok/aurafejlesztoi/Főnix-programok http://napvallas.hu/programok/fonix-program/Egómentesítő Kurzusok http://napvallas.hu/programok/egomentesito-kurzus/Karma Oldó Napok http://napvallas.hu/programok/karma-oldo-nap/Szer-napok (szent ünnepnapjainkon) https://www.facebook.com/napvallas/?fref=tsÉbresztő Táborok https://www.facebook.com/napvallas/?fref=tsBel- és külföldi zarándoklatok https://www.facebook.com/napvallas/?fref=ts

 

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Száraz György

Boldog napot!


Forrás:boldognapot.hu
Tovább a cikkre »