Néhány méteren veszett nyoma Viviennek

Néhány méteren veszett nyoma Viviennek

A Népligetnél egy sötét átjáróban veszett nyoma a 20 éves Majoros Viviennek vasárnap hajnalban. Családja, barátai és a rendőrség is mindent bevetve keresi a lányt, fényképével vasárnap és hétfőn is járták barátai a Népliget környékét és a főváros forgalmasabb csomópontjait – közölte a Blikk szerdai számában.

Vivien a Liget Clubban szórakozott szombatról vasárnapra virradóra, hajnali fél ötkor indult el, amit még rögzített egy ipari kamera – írják, hozzátéve: a lány ekkor még egy barátjával beszélt telefonján, ám miután nyoma veszett, a készüléket kikapcsolták. A térfigyelő kamera felvételein jól látszik, hogy a lány besétál egy felüljáró alá, onnan azonban már nem bukkan elő: mindössze pár méter van lefedetlenül, Vivien ezen a rövid szakaszon tűnt el.

Hírdetés

A lap elérte a lány édesanyját, aki elmondta: szombaton egy születésnapot ünnepeltek a barátaival. „Amikor szembesültem vele, hogy már rég haza kellett volna érnie, elkezdtem telefonálgatni: körbehívtam a barátait, hogy nem tudják-e, hol van a lányom” – mondta a Blikknek az édesanya, aki azonnal bejelentette az eltűnést a rendőrségen.

A fiatal lányon az eltűnése napján fekete egyberuha volt, amelynek a hátán fehér minta van, a nyakrésznél pedig fűzős.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »