Négyen erőszakoltak meg egy kolumbiai egyetemistát Érden

Csupán városnézésre érkezett Budapestre, ám csakhamar rém­álommá változott az utazás egy kolumbiai egyetemista lány számára.

A hatóságok eddig nem hozták nyilvánosságra a felháborító esetet, talán meg akarták várni, amíg sikerül elfogni az elkövetőket. A Budaörsi Járási Ügyészség 2016. május 10-én vádat emelt F. L. és három társa ellen védekezésre vagy akaratnyilvánításra képtelen állapotát felhasználva, azonos alkalommal, egymás cselekményéről tudva, több személy által elkövetett szexuális erőszak és aljas célból elkövetett személyi szabadság megsértése miatt – írja a Bors.

A vádirat szerint a sértett egy kolumbiai állampolgárságú, egyetemi tanulmányait Németországban folytató lány, aki egynapos városnézésre érkezett Budapestre. A hölgy 2010. április 10-én a Népligeti Autóbusz-állomásról Pozsonyba akart utazni, azonban aznap már buszjárat nem indult. Ezért eldöntötte: autóstoppal próbál eljutni a felvidéki városba.

Hírdetés

A vádirat szerint a lányt négy férfi vette fel, és felajánlották, hogy ötven euróért elviszik őt. A nő beszállt az autóba, ám nem Pozsonyba, hanem Érdre vitték őt. Itt valamilyen „furcsa” kávét akartak megitatni vele, ám ő ellenállt, a kocsiból kiszállva segítséget próbált kérni. A vádlottak visszatuszkolták, majd altató-kábító hatású anyagot tartalmazó szénsavas italt itattak vele, amitől az egyetemista elkábult.

Kivitték Érd külterületére, levetkőztették, az egyik férfi a kocsiban közösült a lánnyal, miközben a többiek a mellét fogdosták. Az aktus közben a nő magához tért, próbált segítséget kérni, de az egyik vádlott azt mondta neki, hogy csak akkor adják vissza a telefonját, ha őt orálisan kielégíti. A lány ellenkezett, ám a férfi kihasználta erőfölényét, és a halálra rémült fiatal nő teljesítette a parancsát. Ezt követően egy másik férfi a lányt az autótól elvitte, térdre kényszerítette, és ő is kiélte rajta vágyait.

Végül a banda visszaültette az egyetemistát a kocsiba, és Budapesten, a XI. kerületben magára hagyták.

Az ügyészség a vádlottakkal szemben fegyházbüntetés, valamint közügyektől eltiltás büntetés kiszabását indítványozta. A szexuális erőszak büntetési tétele 5-10 évig terjedő szabadságvesztés, a személyi szabadság megsértésének büntetési tétel 1-5 évig terjedő szabadságvesztés. A halmazati szabályokra figyelemmel 15 évig terjedő szabadságvesztés is kiszabható. A négy vádlott 2015. májusától van előzetes letartóztatásban, melyet a bíróság az elsőfokú bíróság ügydöntő határozatá­nak kihirdetéséig fenntartott.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »