Négy gramm füvet kapott Bayer Zsolt

A Negyedik Köztársaság hozta nyilvánosságra a fotót, melyen a Bayer Zsoltnak küldött levél, valamint az ahhoz mellékelt kicsit több mint 4 gramm marihuána látható.

0,420 gramm marihuánát kapott Bayer Zsolt, a Magyar Hírlap publicistája a Negyedik Köztársaság weboldalán megjelent fotó tanúsága szerint. A mellékelt levél – melynek feladója „A Füvesember” – megemlíti, hogy a marihuána bizonyítottan kezeli a migrént, ezért láthatóan egy kisebb adagot kapott is Bayer ajándékba, „a békésebb hangvételű cikkek reményében”.

Hírdetés

Ismert, a publicista február 3-án, a Magyar Hírlap hasábjain megjelent írásában fakadt ki a törökszentmiklósi eset kapcsán, amelyben a dizájnerdrogot használó várandós nőktől eljutott a könnyű drogok liberalizációjának kérdésköréig, melyről a következőképpen ír: „(…) őket fertőzi legjobban a nyomorult korszellem, amely többek között a »könnyű drogok« legalizálásáért küzd (hogy dögölne meg az összes gazember, aki ezt életében akár egyetlenegyszer propagálta).” Vélhetőleg erre válaszul kapta Bayer a szokatlan csomagot.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »