Néger-német vegyes családot reklámoz a "kereszténydemokrata" CDU Hessenben

Néger-német vegyes családot reklámoz a "kereszténydemokrata" CDU Hessenben

A németországi vezető politikusok fél évtizeddel ezelőtt megnyitották a határokat a beáramló sáskahadak előtt, mostanában pedig azt akarják elhitetni a német néppel, hogy a beözönlő élősködő hordák szépen beépülnek a társadalomba. A Hessen szövetségi tartományt a Zöldekkel koalícióban kormányzó CDU parlamenti frakciója német-néger vegyes házaspár képével reklámozza a különféle engedményekre, juttatásokra följogosító tartományi lakossági kártyát – derül ki a politikstube.com híréből.

Hessenben, Németország mintegy hat és félmillió lakosú szövetségi tartományában, másképpen szabad államában, a Zöldekkel koalícióban kormányzó Kereszténydemokrata Unió (CDU) parlamenti frakciója 2020. január 21. óta a közösségi oldalán az amúgy több hasznos, kifizetődő szolgáltatásra, árengedményre följogosító, úgynevezett Hesseni Családi Kártyát reklámozza. A hesseni CDU által is ajánlott Hesseni Családi Kártyán (Familienkarte Hessen) a reklámban a tulajdonos fényképe helyett egy oroszláncsalád (papa, mama és két kölyök) látható, tőlük jobbra a szövetségi tartomány címere, a kék alapon piros-fehér vágásos, ágaskodó oroszlán. Lejjebb olvasható a kártya száma, tulajdonosának neve és a kártya érvényességi ideje.

Hírdetés

Csakhogy a CDU ezt a kártyát egy igazi, vérbeli hesseni családdal reklámozza: a reklámkép jobb oldalán szőke, kékszemű német asszony ölel magához egy félvér, sötét bőrű, göndör hajú gyermeket, míg a kép bal oldalán egy fehéren villogó fogú néger, a kedves apuka látható. A néger bal vállán pedig a reklámozott családi kártya díszeleg, s alatta a nagybetűs fölirat: „Legjobb kártyák a hesseni családoknak”. A jobb alsó sarokban pedig a hirdetést megjelentető neve olvasható: „A Hesseni Parlament CDU-frakciója”.

A nemzet és Európa-gyilkos Angela Merkel kancellár pártja, a CDU most már nem is leplezi, hogy célja a fehér Európa, Németország, a keresztény kultúra és életforma tönkretétele, megsemmisítése. A hesseni CDU parlamenti frakciója által közzétett négeres képet eddig több százan kommentelték, s a döntő többség elítélő, megvető módon vélekedik róla. Jelentéktelen vagy éppen provokációs szándékkel kitett képről van szó? – teszi föl a kérdést a politikstube.com hírportál. Igazából mit üzen ez a polgároknak? – teszi föl a cikkíró az újabb kérdést, majd a választ egy kivándorlást szorgalmazó portál hivatkozását teszi ki: „Vándoroljatok ki, amíg lehetséges!”

Hering J. – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »