Ne pénzeld az ukrán elnökként magyarokat halálba küldő csokigyárost!

Ne pénzeld az ukrán elnökként magyarokat halálba küldő csokigyárost!

A Feltámadunk Facebook oldal hirdette meg azt a bojkottot, amelyhez a MÖM, és testvérszervezete, a Betyársereg is csatlakozott. A bojkott oka, hogy 2012 óta minden Roshen és Bonbonetti termék Petro Porosenko ukrán elnök tulajdonában van, így az alábbi édességek megvásárlásával az ember anyagilag támogatja azt a személyt, aki felelős több kárpátaljai magyar haláláért, illetve a jelen pillanatban is zajló sorozásokért, amik létszám tekintetében Kárpátalján a legintenzívebbek, sőt olyanokat is újrasoroznak, akik egyszer már megjárták a frontot.

– Tibi csoki
– Duna kavics
– Francia drazsé
– Bonbonetti termékek
– Americana csokoládé
– Happy Gum rágógumi

Hírdetés

– Cherry Queen konyakmeggyek

A HVIM minden jóérzésű hazafit arra kér, hogy aktívan vegye ki a részét az akcióból, annak érdekében, hogy 10-20 év múlva is beszélhessünk még kárpátaljai magyarságról.
Az alábbi hivatkozásra kattintva csatlakozhattok a bojkotthoz a Facebookon:
https://www.facebook.com/Feltamadunk64

HVIM Hírszolgálat

Ha Roshen terméket vásárolsz támogatod, hogy Kárpátalja magyar lakossága háborúban vesszen el. Ne küldd a halálba magyar testvéreid!

„2012 júliusában Poroshenko cukorgyára, a Roschen édesipari vállalat engedélyt kapott az ukrán monopóliumellenes bizottságtól arra, hogy megvegye a magyarországi Bonbonetti Choco csokoládégyár tulajdonának több mint 50 százalékát. 2013-ban luxus Bonbonetti boltot nyit az Andrássy úton a Roscher. 2014 November – Leáll a Bonbonetti nagykanizsai gyára.”


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »