Ne lepődjön meg, ha kapcsolgat a tévécsatornák között

Jelentős változásra lehettek figyelmesek azok, akik a hét közepétől a te­levízió távkapcsolójával szörföztek a csatornák között – írja a Bors. A ha­zai kínálat ugyanis bő egy hét alatt annyit változott, hogy talán elsőre fel sem tűnik, hány megszokott tévé tűnt el, és mennyi érkezett a helyükre.

A távozók

A VIVA TV esete különleges, ugyanis teljesen meg is szűnt a társaság, az adás már hónap elejétől nem fogható – írja a lap.

A zenei csatornával együtt eltűnt a Comedy Central Extra, az AXN White és az AXN Black. A Disney Junior pedig már csak október 12-ig látható, és a The Walt Disney Company is megszűnik az egészen kicsik nagy bánatára. A VIVA helyét a Magyar MTV vette át, ahol több lesz a hazai dal, a felhőtlen szórakozásra vágyókat pedig ezentúl a Co­medy Central Family nevetteti majd. A csatornán teljes műsoridőben magyar nyelvű szitkomok mennek majd – premie­rek és klasszikusok egyaránt.

Hírdetés

Forrás: AFP

Az érkezők

Új jelentkező a nézettségért folytatott harcban a Sony Max és a Sony Movie Channel az XN csatornák helyén. A Sony új csatornái szinte minden szolgáltatónál elérhetők, a UPC egyes csomagjaiban november 5-ig ráadásul kódolatlanul, vagyis ingyen. A Maxon lesz pár régi ismerős arc, mint a Szex és New York szereplői vagy a Jóbarátok csapata. Saját gyártású műsorként pedig itt lesz látható Lakatos Márk Stíluspárbajának második évada, az Exek az édenben, a Lakástalk-show Lovász Lacival és az Ádám keresi Évát is.

A Movie-n filmek mennek majd, eddig azt lehet tudni, hogy a Men in Black, a Jumanji és a Bad Boys – Mire jók a rosszfiúk? című mozikat biztos leadják majd. Ugyan nem új csatorna, viszont jó hír, hogy október 31-én 12 óráig az AMC ingyenes bónuszcsatornaként érhető el a Telekom bizonyos csomagjaiban.


Forrás:vg.hu
Tovább a cikkre »