"Ne dumálj, meg leszel szopatva!" – cigányhorda támadt magyarokra a Feneketlen-tónál

Az eset, amit szeretnék megosztani veletek pénteken történt, az esti órákban. A helyszín pedig nem egy borsodi falu, hanem Budapest XI. kerülete a Feneketlen-tónál.

Egy kilencfős magyar baráti társaság (6 lány, 3 fiú) úgy gondolta, hogy a tópart és az azt övező park tökéletes helyszín egy baráti beszélgetésre. Egy hatfős cigány társaság viszont másként képzelte el a saját estéjét. A problémák ott kezdődtek, hogy az egyik cigánybűnöző a parkot magáénak érezve őrült módjára fel-alá motorozott. Miután észrevette a baráti társaságot, szembeállt velük a motorral és a szemükbe reflektorozott. Nem kell részletezni, hogy mennyire zavaró, ha valakinek erős fénnyel a szemébe világítanak. Meg is kérték, hogy legyen szíves, ezt ne tegye.

Közben előkerültek a purgyé cimborái is. Még öten. A hat cigány egymásból bátorságot merítve, egy barbár hordaként odavonult a magyar társasághoz. Jelzem, hogy a reflektor fényében látták, hogy sok lány van a csapatban. Lányokkal szemben még mernek keménykedni a rühesek. Most is az első beszólásuk az volt az egyik lány felé, aki szóvá tette, hogy senki nem hívta oda őket, hogy „ne dumálj, meg leszel szopatva!”.

Hírdetés

Az egyik fiú felállt a padról, hogy megvédje a lányt, ha nekimenne a cigány. Felé a reakció egyszerűbb volt. Olyan igazi, értelem nélküli cigányos megoldás. „Ne állj fel!” és már ütött is. A másik két fiút is leverték a kancigányok, ezt nem akarom részletezni, mert a koreográfia a „megszokott” volt. Többen támadnak egy emberre, igaz közülük is ki lett fektetve az egyik koszfészek. Az egyik lányt kb. 20 centiről köpte arcon az egyik „beilleszkedni vágyó rejtett munkaerőforrás”! Értitek? Egy leendő magyar családanyát arcon köp egy naplopó, senkiházi cigánybűnöző! Ez ügyben említést érdemelnek a nyálon át is terjedő, fertőző „törzsi betegségeik” pl. a hepatitisz.

Közben ki lett híva a rendőrségnek nevezett gittegylet is. Eltelt egy kis idő, amíg kényelmesen megérkeztek és a kollektív bűnösség elvét alkalmazva megbilincseltek mindenkit. Bevált szokásukhoz híven a magyarokon kezdve. A lányoknak végül nagy nehezen sikerült meggyőzni őket, hogy nem a három magyar ment neki a hat cigánybűnözőnek, hanem fordítva. Ezután került le a bilincs a mieinkről. A cigányokat bevitték a kapitányságra, ahonnan az adatrögzítés után elengedték őket.

Azért még egy pár kérdés felmerült bennem.
Miből gondolta a cigány, hogy ő nyugodtan motorozhat egy közúti forgalom elől elzárt parkban? Miből gondolja a rendőrség, ha konfliktus van magyarok és cigányok között, akkor a bilincselést a „kisebbségben lévő” magyarokkal kell kezdeni? A „nagy nemzeti” Orbán Viktor miért engedi a magyarellenes bűnözést? A „kecsketartó” Pintér Sándor honnan veszi azt a baromságot, hogy rend van az országban?

Még számolatlan kérdésem lenne, amire választ nem fogunk kapni. Rendet rakni nekünk, magyaroknak kell, mert az idegenszívűektől ezt hiába várjuk!


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »