Ne csináljunk Krisztusból bohócot! – Felhívás tiltakozásra

Végtelenül szomorú, hogy az MJB-n kívül, a futtatott hozzáértők részéről /katonai szakértők, történészek, tájékozott politológusok/, nem veszik maguknak a fáradtságot, hogy megválaszolják ezen otromba vádaskodóknak a leplezetlen valóságot. Milyen egy háború, melyek azok indítékai, mi a szövetségesek /ha van ilyen felállás/ célkitűzése konkrétan, induláskor, milyen felszereltséggel rendelkeznek a felek? Stb-stb.

Egyáltalán, hogyan képzelik el azt, több, mint hét évtizeddel a történtek után, hogy Magyarország miképpen tudott volna kikászálódni pozitív végkicsengéssel, akkori  ellehetetlenült helyzetében?  Határtalan cinizmus az, hogy olyasmiért akarják UTÓLAG felelőssé tenni az egykori politikai és katonai vezetésünket, az egész társadalmunkat, ahol nem volt a döntéshozók kezében világos kép arról, mi is történik valójában az elhurcoltakkal? Hisz számtalan élő tanú van még most is közöttünk, akik szerint az volt a köztudatban, hogy munkára viszik ki őket, teljes ellátással, sőt még fizetést is kapnak.

Ilyen alapon -ahogy ezen kérdéskörhöz állnak a velünk szemben állók- a világ valamennyi háborúban részt vett országának lakosságát el kellene ítélni utólag, /kárpótlást követelve tőlük -az ókortól napjainkig- amelyek fegyvert fogtak az ellenségre, vagy bármilyen módon megölték, karóba húzták őket, elhurcolták a foglyaikat rabszolgának és így tovább! Ne vessük már el a sulykot, lelkes bűnkereső, rövidlátó mű- szemellenzősök! Ne játsszák már meg az ostobát, a tudatlan, korlátolt mivoltukat.

Ha belemegyünk ebbe a kiszorítósdiba, akkor most az egész világ essen neki a másiknak, akivel bárminő ellentéte volt, háborús viszonyok között?

Ez esetben nekünk is joggal lenne okunk a szerbeket beperelni, kártérítést követelni, a nem is oly’ távoli múltban elkövetett gazságaikért, pl. a 40 ezer -bizony jó néhány karóba húzott- Honfitársunkért, a Dél-vidéken. Vagy a tatárokat, mongolokat, törököket és az összes –eddig ismert- velünk csatázott népet, UTÓLAG felelősségre vonni igyekezvén. A markunkat is tartogatva! Nem érzik, hogy amit csinálnak, az már több, mint groteszk? Egyben erkölcstelen és jogtalan követelődzés? Egy új nemzedék anyagi megcsapolása -akiknek már semmi közük az akkor történtekért- keményebben fogalmazva kirabolni őket? El nem követett bűnökért? Hová vezetne a világ, ha minden kárvallott nép, nemzet, ilyen módszereket vezetne be. A hitelrontóink által tapasztaltakat utánzó trend szerint, UTÓLAGOSAN előjőve mindezekkel?

Vegyék már végre tudomásul, hogy egy háborúban -pestiesen szólva- NINCS „KECMEC”, sok mozgástér, egy kiszolgáltatott helyzetű, szövetséges partnernek! A parancs, az parancs! S ráadásul mindig az erősebb kutya …! Esetünkben a németek voltak a meghatározó, domináns kapcsolataink, azt kellett csinálni, amit ők mondtak, követeltek! Nem volt apelláta. Amikor pedig mód nyílt rá, a kormányzó úrral együtt vidéken is, nagyon sokan -akik tehették s volt kellő bátorságuk- mentették az üldözötteket. Életük kockáztatásával! Ezek meg is kapták a „VILÁG IGAZA” kitüntetést, magától Izrael államtól!

Részlet a WIKIPÉDIÁBÓL: Magyar vonatkozása a „Világ Igazai fasor”, amelyben 1956 óta tiszteli meg a Jad Vasem azokat a nem zsidó embereket, köztük magyarokat (id. Antall József, Apor Vilmos, Bay Zoltán, Karig Sára, Keken András,Király Béla, Koren Emil, Márton Áron, Raile Jakab, Schlachta Margit, Sztehlo Gábor ), bajorokat, lengyeleket és olaszokat, akik életük kockáztatásával mentettek zsidókat a holokauszt alatt. Minden Világ Igaza ültet (vagy számára ültetnek) egy örökzöld fát Jad Vasemben, ami a nevét viseli, ezzel jelképezve, hogy „aki egy embert ment meg, egy egész világot ment meg”.

Ne csináljunk tehát a Krisztusból bohócot!- mondaná székely Góbé nagyatyám, ha még élne! S igaza lenne.

Ezennel felszólítok minden öntudatos, igazságkereső, e témákban szakavatott hazai és külhoni magyar történészt, hogy fogjanak össze, alakítsanak egy bizottságot és adjanak ki KÖZLEMÉNYT, mely szerint tiltakozásukat fejezik ki, a Hazánk múltját méltatlanul ostorozó, az ellenünk irányuló szándékos hitelrontást tanúsítók felszólítása végett, amelyet kéretnek részükről azonnali hatállyal, befejezni, abbahagyni. Fölhíva egyúttal a kormány tagjainak és a Parlament képviselőinek figyelmét is arra, hogy csatlakozzanak hozzájuk, nevüket, címüket, rangjukat adva: ELÉG VOLT!- megfogalmazással.

Hírdetés

Továbbá, nyissanak meg egy honlapot, ahol az internet segítségével, valamint postacím megadásával, e több, mint időszerű lépéshez, a széles közvélemény részéről a lakosság többi  -velünk egyetértő- tagjai is csatlakozhassanak!

Nem tartható tovább és főként nem tűrhető, hogy a hozzánk bevándorolt népcsoport leszármazottai, akiket elődeink humanizmusa eredményeként, vendégszeretetünket élvezve, új Hazához segítettek, ilyen gyalázatos hálátlansággal ostorozzanak bennünket. Méghozzá igaztalanul. Kiforgatva a történelmi valóságot, megerőszakolva a realitásokat, semmibe véve egy háborúban kialakult, sokszor előre nem látható történéseket. Ide értve a halálokozás legkülönbözőbb formáit, gyakorlatát!

Zárszóként -minden ellenünk áskálódónak üzenjük- Magyarország elsődlegesen a magyaroké!!! Őseink, a hosszú múltra visszatekintő történelmünk egykori vezetői, királyai, fejedelemi, hős harcos vitézei, nem azért adták életüket a HAZÁÉRT, hogy idegen földről hozzánk érkezők, jogot formálhassanak arra, hogy az ú.n. GAZDAORSZÁG népe által megválasztott képviselők útján működő, a részben közmegegyezéssel kialakított politikai rend alapján alakult kormány és törvényhozás dolgaiba -akár nyíltan, akár burkoltan- a fennálló törvények megkerülésével, azok kijátszásával, felhatalmazás nélkül, beleüssék az orrukat, mit hogyan csináljanak, milyen törvényeket hozzanak, kit tüntessenek ki bármilyen címen -érdemeire való tekintettel- kit nevezzen ki bárhová és még reggelig sorolhatnám az indokokat!

Budapest, 2014. január 26.

ÉBRESZTŐ MAGYARORSZÁG!

Honfitársi köszöntéssel:

/Péteri Attila Árpád/
nyugdíjas népművelő
MJB elnökségi tag

Magyar Justitia Bizottság

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »