NB1-ből kiesett csapat edzője: rosszak a szabályok, marhaság az egész, jó lenne megtisztítani a magyar focit

NB1-ből kiesett csapat edzője: rosszak a szabályok, marhaság az egész, jó lenne megtisztítani a magyar focit

A Balmazújváros 3-3-as döntetlent játszott a Ferencvárossal, míg a Diósgyőr legyőzte a gyakorlatilag B-csapattal futballozó Videotont, így a balmazi csapat búcsúzni kényszerült. A lefújás után Horváth Ferenc ingerülten nyilatkozott az M4 Sportnak.

„Egy olyan csapat bent tud maradni, amelyet háromszor megverünk! Nem jó a bajnokság, rosszak a szabályok, egy marhaság az egész, nem korrektek a csapatok! Nem akarok többet mondani, mert biztos eltiltanának, de remélem, mindenki tiszta lelkiismerettel fekszik le ma, azok is, akik ezeket a szabályokat meghozták”

 – mondta a vezetőedző.

Azt is sérelmezi, hogy a Videoton nem a legerősebb kezdővel lépett pályára Diósgyőrben.

Hírdetés

„Megkérdezném, mi lenne akkor, ha a Videoton a bajnoki címért játszana velünk, közben a Fradi is játszana a Diósgyőrrel, és én felállítanám a csapatomat úgy, hogy tele van ifijátékossal. Akkor mi lenne? Akkor vérig lenne mindenki sértve és olvashatnám az újságban, hogy én milyen szar ember vagyok!”

Horváth szerencsére nem feledkezett meg arról az apróságról sem, hogy nem csupán ez az egy meccs, hanem összesen 33 forduló állt a rendelkezésükre ahhoz, hogy elég pontot gyűjtsenek.

„Most mindenki felteszi a kezét, holnapra nem fog emlékezni senki az egész sztorira. Körbe lehet menni, meg lehet nézni, hogy hány ember életét szarták el! Persze, nem ezen a meccsen múlt, meg bent lehetett volna maradni máshogy is, csak jó lenne tiszta focit játszani itt Magyarországon, jó lenne megtisztítani az egészet.”

(fotó: MTI)


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »