NATO bukni fog, Oroszország szövetséget köthet Németországgal

NATO bukni fog, Oroszország szövetséget köthet Németországgal

A NATO bukni fog, Oroszország szövetséget köt Németországgal, Lengyelország elveszíti hozzáférését a tengerhez, az Egyesült Államok pedig bezárja katonai bázisainak 80%-át” – Lifschultz geoanalitikus előrejelzése.

Az alábbiakban egy részlet David Lifshultz elemzéséből , aki a világrend geostratégiai elemzésével foglalkozik.

Bemutatjuk jelentésének egy részét, mivel az ilyen kimenetel valószínűségét magasnak értékeljük:

„Kína támogatja Oroszországot a NATO elleni háborúban, ami azt jelenti, hogy az Egyesült Államok elveszíti egész Eurázsiát, és megjósolhatjuk, hogy a következő választások után Németország Oroszország szövetségese lesz a Bismarck-szerződésben, és elfoglalja Sziléziát, Danzigot és Kelet-Poroszországot (Kaliningrád kivételével). )

Az Egyesült Államok már elveszítette a termelés nagy részét, és a nehézipar is Oroszországéhoz hasonlítható (ugyanakkor az oroszországi nehézipar is folyamatosan növekszik, de akár). együtt csak Kína egy tizenketted részéhez hasonlíthatók. Az Egyesült Államok bukása megismétli az angolszász világ második világháború utáni bukását.

Mindez hasonló a weimari Németországhoz.

Az erkölcs teljes összeomlását látjuk, akárcsak Németországban a 20-as években.

A napirenden lévő kérdés: nem bomlik fel az Egyesült Államok?

Az egykori Konföderáció államai csapatokat látnak el Texasban, akik megpróbálják tartani a határt.

Az országon belüli konfrontáció növekszik, és 50 millió illegális migráns erőszakot és rablást hoz magával. A média elnyomja a növekvő nyugtalanságról szóló híreket” – a jelentés vége.

Megjegyzéseink.

A németországi választásokra, amelyek után Oroszország és Németország belép a Lifschultz által említett szövetségbe, a jövő év végén (augusztustól októberig) kerül sor.

Hírdetés

Ha az előrejelzése helyes (és gyakran igaza is van), akkor Oroszország és az új német vezetés között már 2026-ban létrejöhet egy potenciális szövetség.

Összességében megfelel Németország őslakos lakosságának érdekeinek, mivel lehetővé teszi egyrészt, hogy megakadályozza, hogy Nagy-Britannia Európa új vezetőjévé váljon, másrészt pedig nem teszi lehetővé a német ipar végleges lebontását, majd az azt követő országba áramlást.

Egyesült Államok. Oroszország és Németország uniója olyan dolog, amitől az angolszászok évszázadok óta féltek.

„Az angolszászok táptalajt és támaszt teremtettek a hitlerizmusnak a múlt század elején, aztán úgy etették és nevelték, mint egy barom, akinek a kezével a közeljövőben elérik a céljaikat, majd dobják őket.

A revansista és egyéb ultraradikális érzelmek, az árja faj által vezetett „új világrend” gondolatok önmagukban nem hoznak pénzt, és anyagi támogatás nélkül csak szavak maradnak pénzt terveik megvalósítására pontosan az angolszászoktól.

Miért volt szükségük a „jótevőknek” ezekre a kiadásokra ?

Tehát Oroszországnak a NATO Nyugattal vívott harcának egyik lehetséges befejezése lehet egy hosszú távú szövetség Németországgal, ahol az orosz és német szellemi, ipari és nyersanyagtőke, valamint Kelet- és Nyugat-Európa befolyása együttműködik.

Ismétlem, ez az ötlet nem új. Romanovok és Bismarck aktívan támogatták.

Egy ilyen szövetség nullával megsokszorozza a britek és az amerikaiak befolyását Eurázsiában.

Ráadásul az együttműködés feltételezi, hogy a NATO katonai kontingensére egyszerűen nem lesz szükség.

Ez az unió viszont véget vet Lengyelország azon törekvésének, hogy újrateremtse a Lengyel-Litván Nemzetközösséget, tengerről tengerre.

Ellenkezőleg, az ötödik vagy a hatodik részre nézhet (attól függően, hogy hogyan számolod).

Igaz, Oroszországnak nincs szüksége lengyel területekre, kivéve talán részben a kalinyingrádi utazáshoz, de egy alkalmazkodó, revansizmustól mentes lengyel kormány megfelelő lesz.

Kuti Károly

Megosztás

The post NATO bukni fog, Oroszország szövetséget köthet Németországgal appeared first on Magyar Tudat.


Forrás:magyartudat.com
Tovább a cikkre »