Nataniel Testvér: a homoszexualitás a gójoknak van kitalálva!

Nataniel Testvér: a homoszexualitás a gójoknak van kitalálva!

Nathanael Kapner, Egyesült Államokban született zsidó származású, mára görög ortodox vallású szerzetes, aki az alábbi videóban beszél a zsidó lobbi és a homoszexuális propaganda viszonyáról.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=90A50IyjhlA

Úgy gondoljuk, a videóban elhangzó gondolatok mindenképpen kijózanítóak, ezért legépeltük kedves olvasóinknak.

A nyomulás megkezdődött. A homoszexuális kapcsolatok témájában zajló múltheti legfelsőbb bírósági meghallgatásokkal és Obama saját jóváhagyásával, élvonalbeli zsidók támogatják a „meleg” házasságot. Zsidó vezetők, mint a milliárdos Sheldon Adelson, Michael Bloomberg és Marc Stern az amerikai Zsidó Bizottságtól, mint támogatólag lépett fel amellett, amit hagyományosan szexuális romlottságnak tekintettek. Még Elena Kagan bírónő a Legfelsőbb Bíróságtól aki szintén zsidó és állítólag leszbikus is, a „Harvard Egyetem felmelegítéséről” közismert, mivel még a jogi kar dékánjaként bevezette a „Transznemű jogi kurzusokat”.

Két zsidó csoport: A rágalmazás-ellenes liga (ADL), az Amerikai Tanárok Szövetségével (AFT) együtt mindig is támogatták a homoszexuális téma napirenden tartását az állami iskolákban. Olyan könyvek, mint az „Apa új szobatársa (Ken)” , „Apa esküvője (apa feleségül veszi Kent)”, „Király és király” részei az ADL korai felvilágosító programjának, átgyúrva a még könnyen befolyásolható kisgyermekek elméjét, hogy elfogadják és magukénak tekintsék a deviáns szexuális aktusokat.

Hírdetés

A zsidó szívesebben küldik gyerekeiket magániskolákba így jobb eséllyel nyernek bebocsátást a legjobb egyetemekre, és megóvja őket a homoszexuális propagandától. Higgyék el nekem, aki zsidóként nőttem fel, ha egy zsidó fia vagy lánya bejelenti a szüleiknek, hogy ő „meleg” az az egyik legrosszabb dolog, ami valaha is megtörténhet. A zsidók szent és sérthetetlen dologként tekintenek a saját házasságukra, ami mindenekfeletti fontosságú a zsidóság fennmaradásáért.

Bejátszás: „Én mondom nektek, hogy a legfontosabb dolog, amit észben kell tartani, mindabból, amit a világ dolgairól tudok, bármi is történjen, zsidó lánnyal kell házasodnotok. Ez így igaz, az anyátoknak igaza volt. Zsidó fiúhoz kell feleségül mennetek. Semmi sem fontosabb az egészből mint ez. És van egy másik oka is, hogy zsidó lányt vegyél feleségül: anyád nem töri el a lábaidat!”

Így igaz, a saját zsidó neveltetésem alapján mondhatom, hogy nincs semmi „meleg” abban, ha két férfi egymás végbelében szexel, vagy két nő műpéniszek segítségével imitálja az útódnemzést.
A szombati tóraolvasásokon hallhattuk Mózes harmadik könyvéből: „Ne hálj férfival, úgy, ahogy asszonnyal szokás hálni, ez gyalázatos dolog.” mondá az Úr. Akkor hát miért erőltetik a zsidók a melegek házasságát? Mert ez a gójoknak van szánva, azért.

Soha nem felejtem el a napot, amikor egy „meleg” film jött a massachussetsi Brooklineba, és homoszexuális képekkel volt teleplakátolva a mozi. Ahogy ott álltam undorodva az utcán egy haszid rabbi jött arra. Odamutattam a plakátra, mondván: „Nem szörnyű ez, hogy ezekkel az erkölcstelen képekkel és filmekkel zaklatnak minket?” A rabbi nevetett és megvetően így válaszolt: „Ez a gójoknak van! Kit érdekel?!”

Látjátok, a zsidók nem kedvelik a homokosokat és a transzvesztitákat. Olyan visszataszítónak tekintik őket, mint a szemetet.
De, mivel a zsidóság útjában álló amerikai keresztény kultúra szétverése a cél, ezt erőltetik. A homoszexualitás a gójoké, de a hatalom a zsidóké!


Forrás:nemzeti.net