Narancs agymosás csúcson, nagyot gyengült a Rabbik, a ballibsik ugyanott

Örvendetes, hogy a magyarok 72 %-a nem ‘választott’ a többféle álarcban futó, de egyként nemzetellenes, cionista parlamenti pártok közül, hanem otthon maradt (ha nem maradt volna otthon, ugyanúgy kifosztanák és lehúznák, ahogy szavazó és nem szavazó egyként fizeti a politikusbűnözők eltartását). A nyomorgó, komplexusos nemzetek jellemzője, hogy gazember vezetőjüket Stockholm-szindrómásan újraválasztják. Így Orbán egyelőre verhetetlen. 6 százalékot gyengült viszont KGBéla pártja (14,6%), vagyis Kovács lebukása nem volt hatástalan, képzeljük el, ha nem ilyen későn robbantják az ügyet: valahol már 10 alatt lenne az álnemzeti álradikális bagázs. Miután Bélus a számítások szerint őszre hűvösre kerülhet (Vonáéknak most nem sürgős a mentelmi jogról való lemondás, különben már reggel kattanna a bilincs), Staudt lesz a harmadik EP-képviselő – nem sokkal jobb Kovácsnál emberileg, ideológiailag, de talán nem kém :)

Hiába próbálja a látszatot menteni Vona, a ballib pártok együtt több  mint kétszer erősebbek (33%), csak annyi, hogy most még több részre szakadva indultak, ám a tavaszi ballib csürhekoalíció megőrizték április eredményét (sőt, kicsit többet értek el). Na, más kérdés, hogy ez megint a magyar nép szép bizonyítványa, hogy Fletót is simán bejuttatták.

Hírdetés

Minden magyarországi politikai oldalt a cionisták irányítanak, otthon és az EP-ben is, így a magyar embernek nem kella aggódnia: ahogy eddig, ezután sem lesz neki jobb.

magyarhajnal.com


Forrás:magyarhajnal.com
Tovább a cikkre »