Naponta váltogathatják a nemüket a diákok, „erőszakos” aki mást mondn

A Harvard Egyetem meleg aktivistái egy iskola által szponzorált útmutatót osztogatnak a hallgatók között, amely a „transzfóbiával szembeni küzdelemre” buzdít. A világ egyik elsőszámú egyetemén megdöbbentő hallgatói útmutatót tette közzé. A leírás szerint a diákok neme akár „napról-napra változhat”. Ennek a tagadása „az erőszak egyik formája”.

A leírás tanulsága szerint „tény”, hogy több, mint két nem létezik. „A nem az folyékony és megváltoztatható” – írják az útmutatóban.

A harvardi csoport szerint a transz emberek életét fenyegeti a „rögzült kettősség” és a „biológiai esszencializmus”. Előbbi a férfi-női nemi kettősséghez való ragaszkodást, utóbbi a biológiai nemiség állandóságát jelöli.

A LMBTQ aktivisták szerint életveszélyes valakit más nemi jelzővel illetni. Például gendertámadásnak minősülhet, ha valaki egy férfit férfi nemű névmással szólít meg.

Hírdetés

A bibliai világnézetet „transzfób félreinformálásnak” nevezik. Ami pedig „rendszerszintű erőszaknak” minősül.

„A gondolatmenetet követve tehát, amikor Jézus a Máté 19-ben azt mondja „Nem olvastátok-e, hogy kezdettől fogva férfiúvá és nővé teremtette őket”… ez erőszaknak minősül” – fogalmazott Chris Pandolfo, a Conservative Review újságírója.

A Campus Reform információja szerint több harvardi diák is szóvá tette, hogy miért ilyen polkorrekt útmutatóra költik az egyetem pénzét.

Úgy tűnik a tradicionális értékeket ma erőszaknak bélyegzik, miközben a szólásszabadság eltörlését szorgalmazó tombolást pedig igazságnak.

breitportál


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »