Naponta bizonyítják a migránsok, hogy eszük ágában sincs integrálódni

Csak a bevándorláspártiak hitegetik az embereket azzal, hogy a közel-keleti és észak-afrikai gazdasági bevándorlók tömeges és korlátlan befogadása jó ötlet, a valóság azonban mást mutat. Csak az elmúlt néhány napban olyan borzalmas hírek láttak napvilágot, hogy migránsok egyedül vagy csoportosan erőszakoltak meg kislányokat, vonat elé lökték anyát és gyermekét…

Vagy épp az egyébként is kevert népességű Svájcból kellett kiutasítani egyiküket, mert 10 évig bűnözött az országban az integrálódás helyett.

Mint korábban megírtuk, kiutasítanak Svájcból egy kameruni migránst, aki már 10 éve az országba érkezett, de azóta sem sikerült integrálódnia, helyette többször is bűncselekményt követett el. Az afrikai bevándorló ügyét Bernben tárgyalta a bíróság, és végül is arra jutottak, hogy a kameruni egy évtized alatt sem volt képes megfelelően beilleszkedni a svájci társadalomba, így el kell hagynia az országot.

A migránst korábban 34 hónapos, tehát közel 3 éves börtönbüntetésre ítélték 2015-ben rablásért, illetve azt is írják róla, hogy nagyon erősen el van adósodva. A Le Nouvelliste beszámolója szerint ott tartózkodása alatt körülbelül 200 ezer svájci frankba, átváltva mai árfolyamon 59,6 millió forintba került az alpesi ország adófizetőinek.

Svájc egyébként is elkezdett keményebben fellépni a külföldi bűnözőkkel szemben. A 2017-es adatok szerint például 1039-et deportáltak, akik közül az afrikaiak a második legnagyobb csoportot tették ki a Balkánról érkezők után. Ugyanakkor a statisztikához hozzátartozik, hogy abban az évben 9529 bűncselekményt követtek el bevándorlók, ezek között viszont már a legtöbbet az észak-afrikaiak, összesen 1340-et.

Idén pedig bejelentették, hogy ráfekszenek a terrorizmussal vádolt személyek minél hatékonyabb és gyorsabb deportálására, viszont nem fogják feltétlenül figyelembe venni, hogy a szélsőségesekre milyen büntetés várhat a származási országukban.

A bevándorláspárti balliberálisok felháborodtak ezen, a terroristák védelmében azzal vádolták a döntéshozókat, hogy mindenféle nemzetközi egyezményeket, például a genfi konvenciót is megsértik.

Köztük volt például a liberális igazságügyi miniszter Karin Keller-Sutter is, akit a Svájci Államtanács azonban azzal állított le, hogy az ország nemzetbiztonsága fontosabb a tárcavezető vádaskodásainál.

33 bűncselekmény, mégis maradhat
Azonban nem mindenki gondolkodik úgy, mint a svájciak, erre tökéletes példa, hogy az Egyesült Királyságban annak ellenére kapott tartózkodási engedélyt egy 31 éves szomáliai migráns, hogy előtte 33 esetben (!) emeltek vádat ellene különféle bűncselekményekért. Az előéletét ismerve pedig már kevésbé megdöbbentő, hogy az engedély kézhez vétele után egy héttel már börtönben ült kábítószer-kereskedelemért.

Ki tudja milyen megfontolásból, de valaki úgy döntött, hogy megadja ennek az embernek a hozzájárulást, hogy az Egyesült Királyságban éljen. Ehhez képest egy hét sem kellett, hogy bebizonyítsa, esze ágában sincs integrálódnia a nyugati értékekhez és a brit társadalomhoz.

Az Abdi-Mahad Osamon nevű bevándorló egy fedett rendőrnek adott el kokaint, illetve arra biztatta, hogy próbálja ki a „nagyon jó” heroinját is. A bíró végül 5 év 7 hónap letöltendővel jutalmazta az ajánlatot, figyelembe véve azt is, hogy előtte már kétszer megvádolták úgynevezett A-osztályú kábítószerek árusításával.

Osamon szigetországi tartózkodása alatt összesen 33 esetben emeltek vádat ellene, ezek között olyanok voltak, mint közlekedési szabálysértés, személy elleni erőszak, drogbirtoklás, amihez persze az árusítás is kapcsolódott.

A büntetését ugyanakkor nem valószínű, hogy teljes egészében le kell ülnie, vélhetően a felénél vagy a kétharmadánál kiengedik. Ami azért is szomorú, mert a híradások még a több tucat elkövetett bűncselekmény után sem szólnak arról, hogy akár a tartózkodási engedélyének visszavonása felmerült volna, nem hogy a deportálása.

Ennek a migránsnak az ügye is tökéletes példája annak, hogy a közel-keleti és észak-afrikai bevándorlók tömeges integrációja egy teljes kudarc. Az életképtelen elképzelést ráadásul már tudományos módszerekkel, több évtizedes kutatás után is romokba döntötték, legutóbb például egy holland szociológiaprofesszor.

Egyetlen nyugati országban sem sikerült integrálni a muszlim migránsokat
Ruud Koopmans holland szociológiaprofesszor 20 évig tanulmányozta az integráció és asszimiláció kérdéskörét, és arra jutott, hogy a muszlim migránsokat sokkal nehezebb integrálni a nyugati társadalmakba, mint bármely más csoportot. Sőt, odáig is elmegy végső következtetésképpen, hogy gyakorlatilag egyetlen nyugati országnak sem sikerült integrálnia a muszlim bevándorlókat.

A migrációkutató tudós a Berlingske nevű dán lappal beszélgetett új könyvéről, ami két évtized kutatásait összegzi. Koopmans a legkisebb mértékben sem Soros-kompatibilis következtéseivel kapcsolatban elmondta, hogy az integrációt illetően a muszlimok sokkal rosszabbak a többi csoporthoz képest. Ahhoz sem fér kétség, hogy a nem muszlim bevándorlók körében generációról generációra haladva megfigyelhető egy jelentős fejlődés. Persze ez nem azt jelenti, hogy az alkalmazkodás teljesen hiányozna az iszlám követőiből, de a változás náluk sokkal-sokkal lassabb.

Kutatásai szerint hat európai ország török és marokkói bevándorlóinak 65 százaléka véli úgy, hogy a vallási törvényeik fontosabbak a befogadóországok világi törvényeinél. Ebből fakadóan ezek a muszlimok szándékosan elkülönítik magukat a más vallásúaktól, és tartózkodnak bárminemű közösködéstől. A Korán fundamentalista értelmezése, ami egyébként meghatározó a muszlimok között, nem engedi az integrálódást a nyugati társadalmakba.

A szociológus azt is hozzátette: Arra jutottam, hogy az iszlám világ folyton lemarad a világ többi részétől, amikor a demokrácia, az emberi jogok, a politikai és a gazdasági fejlődés kérdései kerülnek terítékre.

Hírdetés

Koopmans azt is mondja, hogy alapvetően azzal van a probléma, hogy a muszlim emberek és a számos muszlim ország külön-külön is sokféleképpen értelmezik a Koránt. Egészen konkrétan az az aggasztó, amikor azt mondják, hogy szó szerint kell értelmezni az írást, illetve a 7. században élt Mohamed próféta életmódjának kell iránymutatásként, mérceként szolgálnia a 21. században élők számára. Ebben a formában pedig elsősorban a világbéke útjában áll az iszlám vallás, másodsorban pedig akadályozza is az integrációt.

Salvini nem finomkodik a bűnöző migránsokkal

Augusztus elején keltett óriási felháborodást az olasz közvéleményben, amikor egy nigériai bevándorló mindenféle ok vagy előzmény nélkül megtámadott egy villamoson utazó nőt Firenzében.

A 22 éves illegális migránst korábban már kétszer deportálták az országból, de valahogy mindig visszajött. Augusztus másodikán azonban egy firenzei villamoson utazott, vele szemben pedig békésen, a saját dolgával törődve ült egy 36 éves nő. Az afrikai bevándorló, aki egyébként nő, egyszer csak mindenféle előzmény nélkül megütötte az utast. Mire a többi utazó lefogta az agresszív migránst, amíg a rendőrök ki nem érkeztek.

Miután letartóztatták, kórházba szállították elmeorvosi vizsgálatra, ugyanis a hatóságok emberei szerint „zavart állapotban” volt. A későbbi kikérdezés során pedig nem tudta megmagyarázni miért támadt az utastársára.

Matteo Salvini jobboldali-bevándorlásellenes olasz belügyminiszter, és az ország legnépszerűbb pártjának legnépszerűbb politikusa a közösségi médiában kelt ki a barbár támadás ellen. Mint írta, az ehhez hasonló viselkedés nem lesz tolerálva, a bűncselekmények elkövetőit megbüntetik, és kiutasítják az országból.

A politikus azt is elárulta, hogy a nigériai nőt először 2017-ben utasították ki, a legutóbbi befogadási kérelmét pedig Palermóban adta be, ugyanakkor már dolgoznak azon, hogy ezt a bűnözőt is eltávolítsák az országból.

Salvini nem is kertelt: Akinek van engedélye, bejöhet, aki bűncselekményt követ el, az megfizet érte, aki pedig illegálisan lép be az országba, azt deportáljuk.

Szintén Matteo Salvini jelentette be a napokban, hogy kiutasítottak Olaszországból egy rendőröket bántani akaró migránst, aki fecskendőtűt tett egy rendőrautó ajtajának fogantyújára.

Tegnap este kiutasították az országból azt a perui fiatalt, aki élvezte, hogy a milánói Rogoredo rendőrőrs közelében egy rendőrautó kilincsére fecskendőtűt rak – közölte Salvini a Twitter-oldalán kedden
Paolo Magrone, rendőrségi főtitkár hangsúlyozta, a perui migránsnak az indítéka az volt, hogy „egy újabb egyenruhást juttasson kórházba”.

Kislányt akart megerőszakolni az iraki migráns

Az esetre München egyik kerületében, Westbadban került sor. A 14 éves iraki migráns egy fedett uszodában csapott le a 13 éves kislányra, akit ráadásul ő hívott meg az uszodába – írtuk meg a V4NA nemzetközi hírügynökség tudosítása nyomán.

A bűnöző bevándorló az öltözőbe csalta a kislányt és először orális szexre kényszerítette, az áldozat azonban ellenállt és zokogásban tört ki. A Bild információi szerint ezt követően – az iraki hatóságok előtt egyébként már visszaesőként ismert migráns – torkon ragadta a kislányt és azt üvöltötte, hogy meg fogsz halni.

Ezt követően arcul ütötte a lányt. Az iraki migráns elmenekült a helyszínről, a kislány sírását viszont az uszoda személyzete észlelte, akiknek az áldozat elmesélte a vele történteket. Az uszoda egyik alkalmazottja értesíttette a rendőrséget, a vizsgálóbíró pedig elfogatási parancsot adott ki szexuális indíttatásból elkövetett bűncselekmény miatt. A 14 éves fiút saját lakásán fogták el, azóta is őrizetben van, mert fennáll a szökés veszélye.

Felmerült a teljesen jogos kérdés, hogy attól, aki már 14 évesen ilyen borzalmas tetteket hajt végre, mire lehet számítani később, ha megengedik, hogy ezek ellenére is az országban maradjon?

Öt migráns erőszakolta meg a 13 éves gyereket Grazban

Szintén a V4NA nemzetközi hírügynökség írta meg, hogy még tavaly októberben, amikor a 13 éves lány a grazi vasútállomáson megismerkedett öt 17-22 év közötti menedékkérővel. A legnagyobb osztrák napilap, a Kronen Zeitung információi szerint a migránsok közül kettőt, többek között a 17 éves elsőrendű vádlottat, már különböző kábítószerekkel való visszaélés miatt elítélték.

Az öt férfi rábeszélte a lányt, hogy egy grazi lakásba kísérje őket. Ezután bezárták az ajtót, még több drogot és alkoholt adtak neki, majd vetkőzésre kényszerítették. Amikor a lány észrevette, hogy milyen veszélyes helyzetben van, már késő volt. Mivel védekezni próbált, lefogták és sorban brutálisan megerőszakolták.
Mindezt ráadásul videóra vették.

Az elsőrendű vádlottat 7 év szabadságvesztésre ítélték, és a többi vádlottra is több éves börtönbüntetés vár. Az ítéletek ellen az érintettek fellebbezést nyújtottak be.

Vonat elé lökte anyát és gyermekét a migráns Frankfurtban

Szó szerint sokkolta a németeket, és egyre több ember szemét nyitotta fel a megdöbbentő eset, amikor július végén egy eritreai migráns a vonat elé lökött egy anyát gyermekével együtt Frankfurt főpályaudvarán – a gyerek nem élte túl az embertelen támadást.

Rendőrök a németországi Frankfurt főpályaudvarán, ahol egy nyolcéves kisfiú életét vesztette, miután egy eritreai férfi anyjával együtt egy vonat elé lökte 2019. július 29-én.FORRÁS: MTI/EPA/ARMANDO BABANI
Az áldozat édesanyja még el tudott menekülni a vágányra érkező InterCity Express (ICE) nagysebességű vonat elől, a kisfiú viszont a szerelvény alá került és szörnyethalt.

A nyomozás szerint
szándékosan lökhette a sínek közé a 40 éves nőt és gyermekét, és megpróbált letaszítani egy harmadik embert is, akinek sikerült elhárítania a támadást.

A sötét ruhát viselő támadó megpróbált elmenekülni, a pályaudvar közvetlen közelében járókelők üldözőbe vették, leteperték és átadták a rendőröknek. Emberölés és emberölés kísérletének gyanúja miatt indítottak eljárást ellene. Nincsenek arra utaló adatok, hogy a gyanúsított ismerte volna mindazokat, akikre rárontott. A gyilkos migráns erőszakos cselekmények miatt többször a svájci hatóságok látókörébe került, az alpesi országba 2006-ban lépett be illegálisan, és borzalmas tette előtt pedig már egy késes támadás miatt körözés alatt állt.

origo


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »