Napokig hordozhatták Novozánszki Fanni holttestét

Napokig hordozhatták Novozánszki Fanni holttestét

Napokon át egy bérelt autó csomagtartójában tarthatták a november 20-án eltűntnek nyilvánított Novozánszki Fanni holttestét, a feltételezett gyilkos pedig bejárta az országot a tetemmel – írja Blikk.

A bulvárlap információi szerint a gyanúsított, a dunaújvárosi B. László már az eltűnés napján végezhetett Fannival, aztán legalább négy nappal később, ismeretlen helyen szabadult meg a hullától.

A rendőrség jelenleg is nagy erőkkel keresi az egykori valósságshow sztár és escortlány testét – a Blikk úgy tudja, a hatóság hogy kiemelt ügyként kezeli az esetet, külön bűnügyi csapat, drónokkal, kutyákkal és élőlánccal keresik a testet. Legutóbb a móri mészárláskor mozgósított a hatóság ilyen erőket.

Hírdetés

http://mno.hu/

Egyelőre az sem nem tisztázott, hogy a rendőrök a bérelt autó GPS-adatai vagy a térfigyelő kamerák felvételei alapján vizsgálódnak.

http://mno.hu/

B. László mindenesetre nem beszél a rejtekhelyről, és a Bors értesülései szerint részleges beismerő vallomásában azt állítja, hogy nem ő végzett a lánnyal, csak a testet vitte magával.

A férfi nagybátyja és ügyvédje, Brodmann Péter korábban arról beszélt a Borsnak, hogy többen is részt vehettek a bűncselekményben, és hogy a rendőrség egy német rendszámú BMW-t is keres, márpedig védence más márkájú autót bérelt a történtek idején.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »