Napi téboly, avagy túl szexi a rókalány

Napi téboly, avagy túl szexi a rókalány

akkor kiderül, hogy van még egy második pinceszint is az elmebaj légvárában. A liberálisok most rókavadászatot tartottak Düsseldorfban.

Persze nem lovon, angol nemesnek öltözve, vad kopók társaságában (szerencsére), hanem egy düsseldorfi sörgyár rókalánya volt a célpont.

Az 1848-ban alapított „Füchslein”, azaz „Rókácska” sörfőzde a nyári grillszezonra szánt sörét egy szexi, grillrácson hintázó rókalánnyal hirdette meg. Na több sem kellett a haza önjelölt és önfelszentelt jogvédő apostolainak és persze beleálltak a vidám kis rajzba. „Túl szexista és a nőket egy tárggyá alázza…” így a vád.

Peter König-et az üzem tulajdonosát, aktív CDU tagot joggal döbbentette meg, hogy több női párttársa is levelet írt a Reklámtanácsnak, kérve a hivatalt, hogy az kötelezze a céget a plakátok eltávolítására.
König úr ezért tegnap bejelentette, hogy kilép a CDU-ból. A plakát amúgy is csak péntekig lesz látható mert utána egy új reklámmal rukkolnak elő.

Hírdetés

König úrnak viszont van humora, mivel a cége most kihozott egy új plakátot, amelyen van rókalány, rókafiú és egy transzvesztita ravaszdi is. A politikailag korrekt szlogen helyett a „Politikailag Kokett” felírat látható rajta, alatta pedig: „Rókácska, egyensörjogúságot mindenkinek”.

Georg Söttle – Facebook

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »