Napi ingyencirkusz: Magyar Péter már ma kormányt buktat a komcsi ügyvédjével

Napi ingyencirkusz: Magyar Péter már ma kormányt buktat a komcsi ügyvédjével

Szerda reggel tíz órától tanúként hallgatják meg Magyar Pétert a Fővárosi Nyomozó Ügyészségen, ahova jogi képviselői, többek között Bárándy Péter volt igazságügyi miniszter is elkísérte. Varga Judit volt férje – aki újabban pártalapításon dolgozik – azt ígéri: ma bebizonyítja, hogy a kormány is érintett a Völner–Schadl-ügyben, írja az Index.

Hírdetés

Magyar Péter a meghallgatásról előzetesen azt írta: ha a Völner–Schadl- (és társai!) ügyről lesz szó, akkor elmondja a hatóságnak a rendelkezésére álló összes információt, „ami után a kormány nem tehet mást, mint hogy lemond”.

Szerda reggeli bejegyzésében mindezt azzal egészítette ki, hogy „ha valamiért nem jutna eszükbe a Völner–Schadl és társai ügyében kérdezni”, akkor a kihallgatás végén jegyzőkönyvbe mondja mindazt, amit tud, és ő maga kéri tanúkénti meghallgatását abban az ügyben is.

„Hajrá, Péter”, „nem hagyjuk”, „nem félünk” – valamivel tíz óra előtt ezt skandálta a tömeg a Fővárosi Nyomozó Ügyészség épülete előtt. Magyar Péter a helyszínen elismételte mindazt, amiről korábban a bejegyzéseiben is beszélt, reményét fejezte ki, hogy a „Polt Péter-féle fideszes ügyészség” a Völner–Schadl-ügyről szeretné meghallgatni. Hangsúlyozta, hogy amikor kijön, egyeztet az ügyvédjeivel, és tájékoztatást ad a részletekről.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »