Naná, ezek sem különbek a komcsiknál: Úri muri Lázáréknál?

Naná, ezek sem különbek a komcsiknál: Úri muri Lázáréknál?

A komcsi fejesek ugyanezt csinálták. Most akkor mi a különbség?

913 lelőtt állat, fenéken pálcázás – így mulat egy fideszes magyar úr

Lázár János svágtitkár hibátlan zakóban táncoltatott meg herceget, főherceget és grófot a saját birtokán decemberben. Elképesztő galéria!

Habsburg-Lotharingiai Mihály Főherceg, Gróf Károlyi László és felesége, Miklós liechtensteini herceg és felesége, Oszter Sándor és felesége mind elmentek decemberben Lázár Jánoshoz vadászni. Az eredmény 913 lelőtt fácán és a Magyar Holokauszt – 2014 Emlékbizottság titkárának vadásszá avatása.

Donatella Failoni, Oszter felesége tette ki ezt a 18 képes, nyilvános galériát (Időközben a tartalmat törölték. szerk.) a Facebookra még decemberben, de egy olvasónk csak most hívta fel rá a figyelmet. Szerencsére Failoni minden képnél részletesen leírta, hogy pontosan ki látható rajta, de Lázár János testi kapcsolatra ingerlő zakóján amúgy is megakadt volna a szemünk. Meg a 913 lelőtt fácánon is.

Meg csak úgy átsiklottam volna azon, hogy egy ember hason fekszik a lelőtt állatok körén kívül és mintha valaki egy mogyorófavesszővel csapkodná éppen, fene se tudja, hogy mennek a dolgok a vadászoknál, nekem mindig is olyanoknak tűntek, mint a szabadkőművesek, biztosan vannak titkos kézfogások, meg titkos köszönések, meg titkos vesszőzések a még gőzölgő elejtett vadak mellett.

Hírdetés

Donatella asszony viszont segített, ezen a képen ugyanis Perényi Zsigmondot avatják vadásszá éppen. Feltehetőleg azt a Perényi Zsigmond miniszterelnökségi főtanácsadót, aki annak a Magyar Holokauszt Emlékbizottságnak a titkára, amit Lázár János irányít.

Hogy pontosan miből áll a vadásszá avatás? Megmondja ezt a horgaszat-vadaszat.ro

…a vadászkés vagy szarvastőr ünnepélyes átadásával történt, majd mikor a vadászinas meglőtte az első vadat, a puskavesszővel vagy a vadászkéssel háromszor megérintették a vállát, utánozva a lovaggá ütést. Az idők során ez a szokás kissé átalakult: váll helyett az illető fenekét érintették, puskavessző helyett pedig pálcát kezdtek el használni.P

Szóval valószínűleg fenéken pálcázták a miniszterelnök egyik tanácsadóját. Itt egy fotó Perényiről, haj alapján akár még róla is lehet szó. Ez nekem annyira tetszik, hogy még egy képet beteszek róla.

A vadászat ilyen szerény körülmények között zajlott:

Utána pedig ekkora volt a muri, gróf Károlyi László hatalmasat bulizott:

Habár a fotóknál úgy hivatkoznak Lázár Jánosra, mint házigazdára, egy kommentelőnk szerint a képek a Vadex Zrt. soponyai vadászházában készültek, nem pedig Lázár birtokán.

http://cink.hu

Nemzeti InternetFigyelő


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »