Nagyon rossz hír jött Marozsán Dzseniferről

Nagyon rossz hír jött Marozsán Dzseniferről

A csoportkör további részében biztosan nem számíthat magyar származású játékosára a német női labdarúgó-válogatott a franciaországi világbajnokságon.

Martina Voss-Tecklenburg szövetségi kapitány elmondta, hogy Marozsánnak eltört az egyik lábujja szombaton, a csapat első mérkőzésén, Kína ellen.

“Mindent megteszünk, hogy játszhasson még a vb-n, de most nem tudok pontos előrejelzést adni arról, mikor térhet vissza”

Hírdetés

– jegyezte meg a szakvezető, aki jelezte, hogy Marozsán különleges képességű és tudású futballista, s pótlását nem lehet megoldani. A sportoló is írt sérüléséről a közösségi oldalán, mint fogalmaz, akik ismerik, tudják, hogy nem adja fel könnyen, és mindent megtesz azért, hogy mielőbb játszhasson.

A 27 éves középpályás az Olympique Lyonnal sorozatban harmadszor nyerte meg a Bajnokok Ligáját,

melynek legutóbbi, budapesti döntőjében gólt is szerzett. Emellett újabb francia bajnoki címhez segítette együttesét, s 2017 és 2018 után újra őt választották meg a pontvadászat legjobb játékosának.
Németország 1-0-ra győzött a Kína elleni első meccsén, a B csoportban még Spanyolországgal és a Dél-afrikai Köztársasággal csap majd össze.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »