"Nagyon rád vagyok izgulva, remélem, ki tudsz elégülni" – gondjaira bízott kislányokat molesztált a nagykanizsai kajak-kenu edző

"Nagyon rád vagyok izgulva, remélem, ki tudsz elégülni" – gondjaira bízott kislányokat molesztált a nagykanizsai kajak-kenu edző

“Nagyon rád vagyok izgulva” – ezt és hasonló üzeneteket írt egy kajak-kenu edző a 15 éves tanítványának – adta hírül az Origó a Tényekre hivatkozva. Az 50 év körüli edző azt is írta, hogy nem érdekli, hány éves a kislány, aki egyébként próbálta az edzővel megértetni, hogy hagyja békén. Az edző, aki korábban több olimpiai bajnokot is edzett, valószínűleg négy másik lányt is molesztálhatott, legalábbis eddig ennyien mertek megszólalni az ügy kirobbanása óta. A Kuruc.info megszerezte a pedofil egyik molesztált lánnyal történő beszélgetését, és azt is megnevezzük, amiről eddig mindegyik médium kínosan hallgatott, hogy kiről van is van szó.

A molesztálások a nagykanizsai vízitelepen történtek. A TV2 Tények című műsorának információi szerint itt dolgozik az edző, aki kikezdett tanítványaival. Olyanokat üzeneteket írt az egyik kislánynak, hogy „nagyon rád vagyok izgulva”, „nekem igen bejössz, és nemigen érdekel, hogy hány éves vagy”, „remélem, ki tudsz elégülni”, és azt is írta,hogy „szólj, ha gond”. Mindezt internetes levelezés közben írta a kislánynak, azt a beszélgetést az alábbiakban közölni is fogjuk. A Tények úgy tudja, hogy a lány először a barátnőjének mesélt erről, aki szólt az édesapjának. Ő beszélt utána a többi szülővel, és állítólag feljelentést tettek a Zala megyei rendőrkapitányságon.

Ezeket az embereket el kell távolítani a sportágból

Az edző korábban több olimpiai bajnokot is edzett, például a kétszeres olimpiai bajnok Horváth Gábort, akit megdöbbentett a hír, hiszen jól ismeri az edzőt, akinek egyébként két kislánya van. Szerinte az ilyen esetek az egész sportágra nagyon rossz hatással lehetnek, és ha igazak a hírek, akkor ezeket az embereket el kell távolítani a sportágból.

A Tények úgy tudja, hogy Horváth Gáboron kívül még Kammerer Zoltánt, Storcz Botondot és Vereckei Ákost is edzette a férfi.


Sári Nándor gyerekmolesztáló

Az aberrált edző neve: Sári Nándor. A nagykanizsai kajak-kenu klub mesteredzője eddig öt – 12–16 év közti – tanítványával kezdett ki. A nevét elhallgató egyik édesanya a Blikknek úgy nyilatkozottl: lányát ki kellett vennie a szakember keze alól, hogy megelőzze a bajt.

– Egyik alkalommal a lányomat autóval hozta haza edzője, ekkor kezdett ki vele a férfi. Először az tűnt fel, hogy a lányom pedofil állatnak titulálta a férfit – emlékszik vissza az akkor 12 éves kislány névtelenséget kérő édesanyja, aki arra is emlékszik, hogy ekkor még rendre utasította lányát. – Rászóltam, hogy ilyet ne mondjon, hiszen a férfi mégiscsak az edzője, tisztelnie kell! Gyerekemen aztán észrevettem, majd később ő maga is mondta, hogy nem akar többé edzésre menni. Gyomorgörcse volt minden egyes tréning előtt, amikor elindultunk.


Sári nándor pofájára kattintva érhető el facebookos adatlapja

Íme hát, a “tiszteletre méltó” edző egyik levelezése:


(Kuruc.info)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »