Nagykátán demonstrál a MÖM a gyermekbántalmazások miatt július 22-én

Nagykátán demonstrál a MÖM a gyermekbántalmazások miatt július 22-én

Az egész országot sokkolta a héten megjelent videó, melyben jól látható, hogy egy gyermek csoport egyik felnőtt kísérője – vélhetően fegyelmezési szándékkal – hátulról brutálisan felrúg egy rábízott gyereket, majd otthagyja a földön. A fiú úgy a fejére esett, miután a férfi kirúgta a lábait, hogy másodpercekig nem is tudott megmozdulni – írják közleményükben.

Az eset Szolnokon egy kaland parkban történt az elkövető pedig, egy nagykátai karate edző.

Ezen eset miatt, illetve a napjainkra már sorozatosan ismétlődő gyermekbántalmazási és pedofil ügyek következménynélkülisége miatt hirdet demonstrációt a Magyar Önvédelmi Mozgalom Nagykátára, az elkövető házától néhány méterre lévő parkba.

A tiltakozó megmozdulásra várjuk minél több honfitársunkat, mivel egy határozott kiállásra van szükség a gyermekeink védelme érdekében.

Elvárjuk, hogy a kormány mostantól ne csak a szavak szintjén, hanem ténylegesen is védje meg gyermekeinket és kérlelhetetlenül büntesse meg a gyermekbántalmazókat!

Hírdetés

Sajnos több olyan esettel találkoztunk az elmúlt időszakban, amikor a pedofilok enyhe felfüggesztett börtönbüntetést kaptak, illetve a mostani esetnél is a rendőrség tudja hol tartózkodik az elkövető, ennek ellenére mégsem állították még mindig elő.

Felháborító, ahogy gyermekbántalmazási ügyekben a szigorú büntetések helyett, a kormány továbbra is csak maszatol. Szigorítást ígér, de valójában semmi érdemleges nem történik, a gyermekeket és családokat tönkretevő erőszak megfékezésére.

A demonstráció 2024. július 22-én, hétfőn kerül megtartásra, Nagykátán a Szabadság tér 17. szám alatt.

A demonstrációhoz csatlakozik a HVIM és a környékbeli Mi Hazánk Mozgalom tagsága is.

A rendezvény plakátja:


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »