Nagy változások Újbuda közlekedésében – térkép

Nagy változások Újbuda közlekedésében – térkép

Elkezdődhet a munka a Péterhegyi úton, szombattól más útvonalon járnak a buszok.

Lezárult az újbudai Péterhegyi út felújításának előkészítése, június 14-én, hétfőn a kivitelező Colas Út Zrt. átveszi a munkaterületet, az arra közlekedő autóbuszok útvonala viszont már szombaton megváltozik – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

A rekonstrukció a Neszmélyi út és az Egér út közötti szakaszt érinti. A beruházás keretében az Egér úton keresztülvezető gyalogátkelőhelyet biztonságosabb, osztott középszigetesre építik át, az Őrmezei út és a Mikes Kelemen utca között egy forgalmi sávval kiszélesítik az úttestet, a nyugati oldalon járda épül. A Neszmélyi úti csomópontban megváltozik az elsőbbségi viszony, új kijelölt gyalogátkelőhely készül.

A helyszíni kivitelezési munkák megkezdése előtt, június 12-én, szombaton megváltozik a Péterhegyi út forgalmi rendje, ami érinti az arra közlekedő autóbuszok útvonalát is.

/* (c)AdOcean 2003-2018, portfolio_hu.Infostart_2018.mobile_site.cikkek.banner_cikkozi_extra */ ado.slave('adoceanindexhuokdtbqijve', {myMaster: 'dBfmGy0C0lT8mfY5Mfg2WBNH8U_KL2dR9EYdt6o1mXz.47', onServerEmission: function(){document.getElementById("y-adoceanindexhuokdtbqijve").classList.add("uysdfa6ds");}, onServerEmissionEmpty: function(){} });