Nagy János Vajdaságban: Ez egy élő közösség, amelyet nemcsak érdemes, hanem kifejezetten kell is támogatni

Nagy János Vajdaságban: Ez egy élő közösség, amelyet nemcsak érdemes, hanem kifejezetten kell is támogatni

A magyarországi Miniszterelnöki Irodát vezető államtitkár meglátogatta a szabadkai Scenso Kft.-t.

Vajdaságban számos kis- és közepes vállalatot támogatott az utóbbi években a magyar kormány a Prosperitati Alapítványon keresztül. Köztük volt az 1996 óta működő szabadkai Scenso Kft. is, amelynek időközben sikerült a reklámajándék-piac élvonalába kerülnie.  A céget meglátogatta Nagy János, a magyarországi Miniszterelnöki Irodát vezető államtitkár is.

A Scenso Kft. egy kis vállalkozás, amely reklámajándékokkal és ruházattal foglalkozik. Jelentősége abban van, hogy közel száz beszállítót, alvállalkozót alkalmaz, amelyek között 15 olyan vállalkozás van, akik negyven embert foglalkoztatnak, és akiknek a teljes éves kapacitását ők biztosítják. Zsáki Árpád, a Scenso Kft. tulajdonosa: „A Prosperitátitól mi annak idején egy járművet igényeltünk, ami nagyon sokat segített abban, hogy a négy helyszín, ahol a cég helyezkedik, az között effektíven tudjunk mozogni. Illetve amit még kiemelnék, az a mentorprogramnak a fantasztikus élménye.”

The post Nagy János Vajdaságban: Ez egy élő közösség, amelyet nemcsak érdemes, hanem kifejezetten kell is támogatni appeared first on Külhoni Magyarok.


Forrás:kulhonimagyarok.hu
Tovább a cikkre »