Nagy Feró Borsnak adott nyilatkozata futótűzként terjed

A szókimondásáról híres zenész most sem köntörfalazott! Nyíltan vállalja a véleményét:

„A törökök is itt voltak, és tönkretették a hazánkat. Ha már jönnek a migránsok, ne vigyenek, hanem hozzanak. Ezer százalék, hogy az összes nőt meg fogják erőszakolni. Azért jöttek, hogy elfoglalják ezt a földet, nem azért, hogy dolgozzanak. Nem hiszem, hogy a gyerekeimet, az unokáimat ki merem majd engedni az utcára. Szeretném a saját érdekeimet képviselni. Én nem hívtam őket, hogy itt mecsetet építsenek. De jönnek és követelőznek. Jönnek, átvágják a kerítést, betörik a kapukat. Ne itt harcoljanak, ne engem irtsanak ki! Menjenek haza, és ott harcoljanak a saját szabadságukért. Az egyéni érdekeimet képviselem, nem vagyok migránspárti.”

Forrás: egyazegyben.com/Facebook

sokkaljobb-kommentár: Természetesen nem emiatt a nyilatkozat miatt, de eljárás indul Nagy Feró ellen Romániában. Erről bővebben ITT

Hírdetés

Nagy Ferónak igaza van, és emiatt van a baj! Miért is van igaza? IRATOK NÉLKÜL jönnek be, de ugyan miért anélkül hordják be őket százezrével Európába? Hamis nevet diktál be, hamis születési dátumot, és általában kiskorúnak tünteti fel magát, hogy ne nagyon legyen büntethető. Mielőtt napirendre térnénk fölötte, tessék azt végig gondolni, hogy az ilyen általában járvánnyal is terhelt emberanyagból, amilyet mostanában hordanak be Európába, ÖTMILLIÁRD van! Hogy fogunk elférni Európában? Egy darabig lapjára, aztán sehogy!

Békéscsaba, 2016. augusztus 24.

F. I. – K. M.

Emlékeztető: „Amit fontos lenne megtenni, az, hogy mindenhol korlátozzuk a születések számát és népszerűsítsük a – rasszok közötti – vegyes házasságokat abból a célból, hogy létrejöjjön egy globális emberfaj egy olyan világban, amelyet központi kormány fog teljes egészében irányítani.” (G. Brock Chisholm pszichiáter, az Egészségügyi Világszervezet első főtitkára a Kalergi-terv lényegéről)

 

 


Forrás:sokkaljobb.hu
Tovább a cikkre »