Nagy Ervin: Ki rekeszt ki kit? 2.0 – Lábjegyzet Kunhalmi Ágnes elszólására

Nagy Ervin: Ki rekeszt ki kit? 2.0 – Lábjegyzet Kunhalmi Ágnes elszólására

Visszhangzik mindenfelé, hogy a balliberális, „demokratikus”, „fizessenek a gazdagok”, ellenzéki és a „tudodki”-féle politikusok úgy érzik, hogy az úgynevezett jobboldal egy része kirekeszti őket a nemzet közösségéből. És ez borzasztóan fáj nekik… És ezen hallatlanul, és rendszeresen felháborodnak…. És különben is, aki kirekeszt az fasiszta, náci, rasszista, fideszbérenc, lakájpropagandista és a többi! – vélik már-már rezzenéstelen arccal. (Néha azért elnevetik magukat…) Mintha nem lépnének át egy igencsak durva és sértő ingerküszöböt ezzel az igaztalan állítással, amely egyébként egyre inkább úgy tűnik, hogy míg az ezredforduló környékén alkalmas volt a politikai haszonszerzésre, mára jócskán haszontalanná vált. Annyit mondogatták igaztalanul, hogy nemcsak a küszöb, hanem a stigma élessége is elmosódott. Kunhalmi Ágnes viszont újított, mert ő olyan. Kibökte, hogy a Fidesz-szavazó egyszerűen nem épelméjű…

Nézzetek tükörbe kedves balliberális hölgyek és urak! Szálljatok magatokba kedves közszereplők, politikusok, művészek, értelmiségiek! Higgyétek el, senki sem rekeszt ki titeket a nemzet közösségéből! Ti teszitek ezt, nap mint nap magatokkal!

Aki kívülre kerül, vagy kiközösítve érzi magát – az gondolkodjon el azon, hogy ennek milyen okai lehetnek. Emlékezzetek először is a kettős állampolgárságról megtartott népszavazásra, a határon túli magyarokhoz való évtizedes viszonyotokra! A riogatásra, a nemtörődömségre! Emlékezzetek az évezred eleji kormányzásotok eredményeire! Gondoljatok az azóta is kibukó mutyikra, a gazdasági bűncselekményekre! A politika és a maffia összefonódására! (Amiről manapság hajlamosok vagytok elfeledkezni, hogy bizony az SZDSZ tele volt korrupciós ügyekkel!)

A baloldali, vagy a liberális értelmiség pedig… Nos, akinek nem inge, ne vegye magára! De, akinek a nemzethez való viszonya kimerül a provokációban, a festékes flakon dobálásában, a sértegetésben, a magyar emberek „lebirkázásában”, esetleg a többi európai néphez való lealázásában, pusztán mert más értékeket vall – az kérem ne csodálkozzon azon, ha nem szívesen látják ebben a közösségben! Az voltaképp szabad akaratából döntött úgy, hogy nem akar ehhez a közösséghez tartozni. Szíve joga. Nincs röghöz kötve; a kozmopolitizmus és az internacionalizmus létező gyakorlat. El lehet menni Magyarországról – hogy egy klasszikust is idézzek. (Gy.F.)

Ahogy Kunhalmi Ágnes freudi elszólásában is klasszikus mondatot alkotott, csütörtökön a Kossuth Rádióban. Idézem: “MINDENKI, AKI ÉPESZŰ EBBEN AZ ORSZÁGBAN az azt látja, hogy ami ma van, az nem mehet tovább.” és „Aki normális országot szeretne, az kormányváltásra szavaz az országgyűlési választásokon”.

Persze a riporter le is csapott e mondatokra és rákérdezett, hogy akkor voltaképp több mint kétmillió Fidesz szavazó nem épeszű? Mire

Kunhalmi, mint egy jól sikerült Lendvai Ildikó permutáció, szépen igyekezett elmaszatolni azt a teljesen egyértelmű tényt, hogy ő bizony de facto nem tartja épeszű embereknek azokat a választópolgárokat, akik a Fideszre szavaznak.

Hírdetés

Ezért kár volt visszatérni a közmédiába. Felesleges volt azért felfüggesztenie a szociknak a médiabojkottot, hogy a kialakult lehetősséggel élve lehülyézzenek több mint kétmillió választópolgárt…

Szóval továbbra is megállja a helyét a felszólítás.

Nézzetek tükörbe kedves balliberális hölgyek és urak! Ki rekeszt ki kit?

Továbbá érdemes lenne egyszer mélyen azon is elgondolkodnotok, hogy milyen jogon állítjátok azt, hogy az úgynevezett jobboldali alapállás Magyarországon Európa-ellenes lenne? Megjegyzem ez is olyan eset, ahol csúsztatjátok az Európai Unió egyes jogszabályait az európai hagyományokkal! Milyen jogon állítjátok hát, hogy aki jobboldali értékeket vall (értsd. patrióta, nemzeti, konzervatív, keresztény, stb.), az nem európai normákat követ?

Honnan veszitek azt a bátorságot, hogy a magyar jobboldali gondolkodókat, vagy a szavazókat kirekesszétek az európai kultúrkörből? És lehülyézzétek?

Ki rekeszt ki kit? Nézzetek tükörbe egyszer balliberális polgártársaim!

The post Nagy Ervin: Ki rekeszt ki kit? 2.0 – Lábjegyzet Kunhalmi Ágnes elszólására appeared first on PolgárPortál.


Forrás:polgarportal.hu
Tovább a cikkre »