Nagy balhé tört ki Tatabányán a Rúzsa Magdi koncert után

Csak a nagy erőkkel kiérkező rendőrök tudták megfékezni péntek éjszaka azokat a fiatalokat, akik Tatabányán a Gál lakótelepen verekedtek össze a Bányász napok elnevezésű helyi rendezvény, illetve Rózsa Magdi koncertje után. A Bors fotókat is közölt, amelyeket a szomszédos házak lakói készítettek, akik éjszaka 1 óra körül őrjöngő kiabálásra lettek figyelmesek.

Hírdetés

„Amikor kinéztem az ablakon 4-5 ember káromkodva ordibált egymással. Az egyik srác ment volna neki a másiknak, alig bírták lefogni. Egy nagy robbanás szerű ablaktörést is hallottam, valamelyik ott parkoló kocsit rongálhatták meg. Aztán síri csend, mert megérkeztek a rendőrök” – mesélte egy szemtanú a lapnak. Egy másik lakó szerint öten vagy hatan verekedtek össze.

A Komárom-Esztergom Megyei rendőr-főkapitányság szóvivője azt mondta: két, 20 és 22 éves tatabányai kezdte a balhét, amikor egy négyfős társasággal összeszólalkoztak, majd ütésváltásra is sor került. Komolyabban senki nem sérült meg, nyolc napon belüli sérüléseket szenvedtek az érintettek. A balhé kirobbantóit garázdasággal gyanúsítja a rendőrség.

 


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »