Nácizmus és kommunizmus – ami a háttérben meghúzódik (ajánlott videó)

Nácizmus és kommunizmus – ami a háttérben meghúzódik (ajánlott videó)

Akik rendszeres olvasói honlapunknak, nagyon jól tudják, hogy teret adunk mindenkinek a megjelenéshez és megnyilvánuláshoz, aki, kulturált, emberi formában kívánja véleményét kifejezni. Ez szerkesztői gárdánk alapvető hozzáállása. Nem tagadató le az,, de sosem tagadtuk, hogy elsődlegesen a magyar nemzeti érdekeket támogatjuk és magyarság érdekei minden tekintetben a legfőbb szempontunk a honlapunk szerkesztésénél.

Vannak azonban fizetett, úgynevezett trónok, és vannak olyan elfogult gondolkodású olvasók, aki teljesen ellentétes oldalra helyezkednek – és nem csupán ideológiai síkon – a magyarság és az összmagyar nemzet tekintetében. Velük nagyon nehéz, még józan ész érvekkel is megértetni (a trónokkal nem is akarjuk) azt a történelmi valóságot, melyek hazánkat és nemzetünk sorsának viharos évszázadait végigkísérték. 

Az elmúlt időkben azt tapasztaltuk, hogy igen komolyan összecsaptak hozzászólóink politikai és ideológiai síkon, elsődlegesen a nácizmus és a kommunizmus ideológiai összevetésében és majdhogynem számháborút indítottak egymás ellen, hogy vajon melyik gyalázatos rendszer pusztított el több embert az elmúlt évszázadban.

Hírdetés

Szerkesztőségünk maroknyi csapatának az a véleménye, hogy bármilyen alapon történő emberirtás olyan nagymérvű bűn, melyet igazolni semmivel nem lehet. A két nagy egymásnak feszülő, és az egész XX. századot megfertőző ideológia, mely a nácizmus és a kommunizmus rémtetteiben nyilvánult meg, mind a mai napig kísért és ott bujkál ma is bizonyos szerveződések (lásd: EU) hátterében.

Mi nem akarunk vitába bocsátkozni, helyette mindenkinek szívből ajánljuk az alábbi filmet, mely talán segít egy kissé abban, hogy jobban átláthassuk és megértsük mindennek a hátterét.

Nemzeti InternetFigyelő


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »