Náci zombi apokalipszist vizionál a debreceni DK-s képviselő

A Demokratikus Koalíció is bezáratná a debreceni menekülttábort. De persze nem a hétfői balhé, hanem a migránsok elleni „gyűlöletkampány” miatt. A párt debreceni képviselőjének lelkében valami nagyon eltörött.

Eddig is sejtettem, hogy annak nagyon elborult arcnak kell lennie, aki Gyurcsány Ferenc pártjának tagja. Varga Zoltánnak azonban a legsötétebb, reakciós, ultrajobboldali előítéleteimet is sikerült überelnie. A DK debreceni önkormányzati képviselője keddi sajtótájékoztatóján kifejtette, hogy Debrecenben nincs helye a befogadótábornak, Méghozzá, azért, meeeeeert, (dobpergés)

 „a Fidesz gyűlöletkampánya oda vezetett”, hogy a város lakói már nem fogadják el a migránsok jelenlétét.

Szerinte a bevándorlók hétfői tombolásáért felelős a a kormány, a miniszterelnök és a fideszes városvezetés – csak az a 150-200 ember nem, aki kiment a sámsoni útra gyújtogatni, meg betondarabokat pakolászni. 

Hírdetés

Varga gyógyszere azonban nem először gurult ennyire messzire. Kilenc nappal ezelőtt olyan Facebook-bejegyzést írt, amelyhez képest egy keményen betépett narkós paranoiás rohama maga a béke és harmónia. Van itt „fasizálódó országtól”, a „koncentrációs táboron” át befogadó állomás falára hallucinált „géppuskatoronyig” minden, ami egy jó kis náci zombis filmhez kell.

A legszebb azonban a végkövetkeztetés, amit lehetetlen nem szó szerint idézni:

(a migránsok) „általában a járda szélén poroszkálnak, nehogy elvegyék a teret, a helyet. Tőlünk, magyaroktól. Megvert kutyaként, lehajtott fejjel járnak. Félve. Van is mitől. Ez egy embertelen világ. Egy beteg ország. Ez Magyarország. Itt bizony nem lesz maradásuk. Innen is menekülniük kell. És nekünk is. Magyaroknak!”


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »