Na ugye, hogy azért nem ment el az esze Simicskának…

A milliárdos vállalkozó az RTL Klubnak nyilatkozva beszélt arról, hogy nem akar öngyilkos lenni, illetve a változások csakis egy folyamat végén jöhetnek, így pedig nem kellenek atombombák. Simicska Lajos elmondta, azért veszett össze Orbán Viktorral, mert a miniszterelnök „véglegesen elárulta azokat az értékeket és célokat, amelyeket valaha kitűztünk magunk elé”, így a diktatúra leépítését, és a demokrácia megerősítését.

A vállalkozó a demokrácia lebontását árulásnak tartja Orbán részéről, aki véleménye szerint egy despotikus diktatúrát épít ki, amiben ő nem volt hajlandó részt venni.

Hírdetés

Mint mondta, jelenleg egy maffiaállam épül, és neki is megvan saját felelőssége abban, hogy az ország ide jutott, mert ezt nem ismerte fel idejében.

Atombombákkal nem lehet változtatni, csak az emberek tudják megváltoztatni a politikát – magyarázta Simicska, utalva arra, hogy nem akar öngyilkos lenni, és nyilvánosságra hozni olyan adatokat, amelyek őt is tönkretennék.

Az RTL Klub Híradója kérdezte Mészáros Lőrincről is, akivel kapcsolatban csak annyit mondott, hogy „egy tehetségtelen senki, mindig is az volt és az is marad, akárhány százmilliárdot is írnak nevére”.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »