Na, Takarodj!

A teljesen független és objektív, valamint hiperszenzitív és megaszolgálati ATV beszélgetős műsorában Bangóé Bórbéj Yldikó arra a kérdésre, miszerint miért lehet ekkora a Fidesz-KDNP támogatottsága, nemes egyszerűséggel így válaszolt:

„Sok a patkány Magyarországon.”

És erre… nem történt semmi. De semmi, de semmi, de semmi.

Bangauné Bor-Bélj Ildicó többmillió embert, többmillió választópolgárt lepatkányoz, és marad a posztján, marad a hivatalában.

Mi jöhet még? Netán „tényekkel” is alátámasztja állítását ez az újkori Die Rattenfänger von Budapest? Aztán rögtön utána belefúj a sípjába, és bevezet minket a Dunába?

Félreértés ne essék, ha egy gennykeltő baktérium azt mondja rólam, hogyy patkány vagyok, az nekem nem fáj, mert ontogenetikus értelemben annyira felette állok, hogy ha máskülönben, más nézőpontból, más vélemények szerint egy patkány intelligenciájával rendelkezem is, akkor is különbnek érezhetem magam ennél a nyilatkozó anaerobnál.

Mindazonáltal kénytelen vagyok elnézést kérni minden gennykeltő baktériumtól, ha fenti összehasonlításommal igaztlanul megbántottam őket.

Öngólné Fortély Ildykó (okés, abbahagyom, csak még ezt) nem pártot, pártszövetséget gyaláz a szavaival. Hanem választópolgárok tömegét. Persze nem először teszi, hiszen 2004-es plakátlány korában már szembeköpött ötmillió határon túli magyar embert.

Erre azt mondja, patkányok vagyunk…

Méghozzá következmények nélkül mondja. Mert mondhatja. Persze nyilván az online petíció-írók már izzítják a rendszert, és írják a kiáltványaikat. És úgy nagyjából ennyi. Sem párttársai nem szólnak rá, hogy ezt azért mégsem, se a műsorvezetők nem küldik el azonnal ̶a̶ ̶b̶ú̶s̶ ̶p̶i̶c̶s̶ melegebb éghajlatra.

Hírdetés

Persze miért is tennék? Kispesten az elmúlt napokban nevezték Ildike MSZP-s kollégái a fideszes politikus Song Simont húzott szemű félsárgának, lévén, hogy édesapja japán, édesanyja magyar. Aztán, amikor szembesítették őket otromba, rasszista kijelentéseikkel, azt válaszolták, hogy csak a Fidesz álságos migránspolitikájának kívántak egy görbetükröt tartani.

No, akkor én meg Bangóné Borbély Ildikónak tartok egy görbetükröt.

Kedves Ildike!

Ha önt siratóasszonynak kérnék, a halott inkább feltámadna, és követelné, hogy hamvasszák!

Amikor maga megszólal, Ady Endre jut eszembe, abban a bizonyos „ólmot a fülbe” értelemben.

Ha magára nézek, egy nagy, kövér, 2022-es Fidesz-KDNP 4/5-öt látok.

Na, takarodjon már el szépen a politikából!

Én meg cserébe küldök önnek egy cuki kis videót, amin épp zuhanyzom. (basszus, most lebuktam…)

() VBT()

Kiemelt kép: YouTube – ATV

The post Na, Takarodj! appeared first on VBT.


Forrás:vbt.pestisracok.hu
Tovább a cikkre »