„Na oda tessék visszamenni, ahonnan jön”

„Na oda tessék visszamenni, ahonnan jön”

Nem a munkaerő utánpótlás vagy a valóban a háború elől menekülők megsegítése a célja a szervezett migránsáradatnak, hanem sokkal inkább az, hogy Európa vallási, kulturális és etnikai arculata megváltozzon – erről is beszélt jászberényi lakossági fórumán Kövér László.

A házelnök történelmi fontosságúnak nevezte az októberi népszavazást, és azt hangoztatta, hogy a magyarokkal ellentétben az északi és a nyugati országok belelustultak a jólétbe és elvesztették ellenálló képességüket. A fideszes politikus azt is mondta, ha Görögország akarná, meg tudná állítani a menekültáradatot.

„Görögországban a legkönnyebb megvédeni a határt. A szárazföldi határ a térképen ilyen pici. Persze a tengeri határ nagy, na de hát annyit kell csinálni, hogy amit az ausztrálok csinálnak, odamennek az őrhajók, aztán amikor jön a csónak, akkor vissza. Beraknak vizet, élelmet, a törött evező helyett egy másikat és azt mondják, hogy na oda tessék visszamenni, ahonnan tetszett jönni, jó egészséget, vigyázzanak magukra” – fogalmazott Kövér László.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »