NA MOST FIGYELJETEK!!!!

NA MOST FIGYELJETEK!!!!

Ezzel a cikkel jelentkezett ma a 444 című szabad és független sajtóorgánum, egyenesen Soros valagából:

„Izrael nagykövete megdöbbent és aggódik a Figyelő eheti címlapja miatt

Horváth Bence

Az izraeli nagykövetség Facebook-oldalára került fel a bejegyzés, mely szerint Izrael állam nagykövete felhívta a MAZSIHISZ elnökét, Heisler Andrást, hogy kifejezze személyes aggodalmát és megdöbbenését a Figyelő hetilap címlapjával kapcsolatban.

A bejegyzés szerint a „nagykövet elmondta, hogy a címlap nem mulasztotta el, hogy burkolt és szégyenletes célzást tegyen”. A nagykövet meggyőződése, hogy mindenkinek el kell határolódnia ettől.

A Figyelő ezen a héten ezzel a címlappal jelent meg:

Hírdetés

A Schmidt Mária és Ungár Péter tulajdonában lévő Figyelő a héten közölt hosszabb írást Heisler Andráshoz kapcsolódó pénzügyekről, melyhez ezt a címlapot találták megfelelőnek.

A cikk megszületésének hátterében alighanem az állhat, hogy egyelőre több év várakozás után sem nyílik meg a Sorsok Háza múzeum, elsősorban a Mazsihisz és Schmidt Mária, a Terror Háza főigazgatójának és a Figyelő tulajdonosának vitája miatt. Szeptemberben a kormány átadta a múzeumot egy másik zsidó egyháznak, a chábád irányzatot képviselő EMIH-nek, ami kész a jó együttműködésre Schmidt Máriával. A múzeumot jövőre szeretnék megnyitni.

A múzeum sorsával részletesen foglalkozott pár napja a CNN is, akkor arról írtak, hogy elismert holokausztkutató történészek attól tartanak, hogy a múzeum kicsinyíteni fogja Magyarország szerepét a zsidók deportálásában és üldözésében. Idézik viszont Köves Slomót, az EMIH vezetőjét is, aki szerint ezek az aggodalmak kicsit korainak, tekintve, hogy a kiállítás előkészítése még mindig folyamatban van. A CNN megkereste Schmidt Máriát is, de ő nem akart nyilatkozni. Kovács Zoltán kormányszóvivő a lapnak azt mondta, a Sorsok Háza megnyitásával addig fognak várni, amíg nincs „konszenzus” a kiállításról.

Szeptemberben Robert Rozett, a Jad Vasem múzeum könyvtárának igazgatója, aki a magyarországi holokauszt elismert kutatója, élesen bírálta a koncepciót.”

Ez azért különösen izgalmas, mert éppen ma írtam meg a Magyar Időkben, hogy az antiszemitizmusnak vége. Az a mély és beszédes kussolás, ami Szávay produkcióját kísérte a hivatásos antiszemitázók és bérrettegők köreiben, mindennél fényesebben bizonyítja, amit eddig is tudtunk: ezeknek a gazembereknek az antiszemitázás és a zsidók féltése meg a zsidó érzékenység pusztán politikai termék, lózung, ócska, szemét hazudozás.

És lám, Szávay büdös zsidózásának árnyékában, amelyről egy szavuk sem volt, azonnal felfedezték a Figyelő címlapjának „antiszemitizmusát”. Pont, mint a Soros plakátok „antiszemitizmusát”.

Mi pedig állapítsuk meg bátran és jó hangosan itt is: pont le van szarva, hogy ti mitől rettegtek, mit tartotok antiszemitának, és szerintetek ki és mivel sérti meg a zsidók érzékenységét. Ti pont olyanok vagytok, mint a Szávay. Úgyhogy álljatok össze egy laza libasorba, oszt’ sétáljatok el a jó büdös picsába. Elöl mehet a 444, úgy, ahogy van, és nyomában a többi.

Az izraeli nagykövetség pedig vegye már a fáradtságot, és hülye, ostoba és aljas üzenetek helyett mesélje már el, mi a véleménye a büdös zsidózó és a zsidó nőt (állítólag) leütő Szávay István parlamenti mandátumárol? Hm? Erről valamit, gyerekek? Lehet ám releváns ügyekben is megszólalni, nem csak aljas politikai megrendelésekre ugrani. És ha esetleg nem lenne világos: ezt hívják felelős és hiteles magatartásnak, ez a valódi küzdelem az antiszemitizmus ellen. A Figyelővel baszakodni meg egyszerűen hazudozás és aljasság, Soros valagából pofázás, bérrettegés. A 444-nek ez a dolga, ezért fizetik. Meg a többit is. Na de Izrael állam nagykövetsége már csak nem süllyed erre a szintre, hogy a fene egye meg!


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »