Na, milyen ötlettel állt elő a világ első leszbikus női püspöke?

Eva Brunne, Stockholm 2009-ben felkent püspöke a világ első leszbikus női főpapja. Hagyok itt egy kis helyet a cikkben, hogy katolikus olvasóink eldöntsék, hogy köpni vagy nyelni kívánnak-e, majd folytatjuk, mert ez csak a bevezető volt. A magát „Ferenc pápának” nevező antikrisztusi vezető helyi üdvöskéje nem kevesebbet talált ki, mint hogy az egyik stockholmi keresztyén templomról eltávolíttatja a kereszteket, nehogy sértse az odalátogató muszlimok érzékenységét (mi van?!), továbbá elrendelte, hogy a belső falakon táblákkal jelöljék meg Mekka irányát, hogy imádkozni tudjanak.

Parancsolnak vizet a kedves katolikus olvasók?

A döntés a svéd főváros kikötőjében álló Tengerészmisszió templomot érinti. A magyarázat szerint azért van erre szükség, mert ha muszlim legénységű hajó köt ki, biztosítani kell nekik a lehetőséget a saját hitük szerinti istentiszteletre. Brunne szerint nincs ebben semmi rendkívüli, hiszen például kórházakban, repülőtereken már most is több vallás használja az imaszobákat egyszerre. (Mert az egy üres szoba, te degenerált liba, nem egy felszentelt templom!)

Hírdetés

A Dagen.se svéd napilap felkereste a szóban forgó templom papját, aki döbbenetének adott hangot. Eleve nem érti, hogy képzeli ezt a püspök asszony, hiszen gyülekezetük független, nincs illetékessége a katolikus főpapnak számukra bármit elrendelni.

– Eddig sem volt semmi bajunk azzal, ha mondjuk hindu vagy muszlim tengerészek jöttek hozzánk imádkozni. De ez egy keresztyén templom, szó sem lehet róla, hogy levegyük a keresztyén jelképeket – mondta Kiki Wetterberg atya.

A katolikus egyház stockholmi hitközsége – nem meglepő módon – rendkívül szolidáris a várost elözönlő kontinensfoglaló hordákkal. Nemrég aktívan támogatták a Pegida iszlamizáció-ellenes szervezet tüntetésével szemben fellépő, főleg szélsőbaloldali bűnözőkből összeverődött ellentüntetést is.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »