Na, melyik cikk volt ma reggel a legolvasottabb a Guardien-ben?

Na, melyik cikk volt ma reggel a legolvasottabb a Guardien-ben?

Ez: https://www.theguardian.com/us-news/2017/feb/18/john-mccain-savages-donald-trump-administration-inability-separate-truth-from-lies

Címe: „McCain vadul belemart a Trump-kormányba és azon impotenciájába,  hogy ’képtelen leválasztani az igazságot a hazugságtól’.”

A Guardian-nek van a nyugati világ ötödik legolvasottabb portálja.

Ott e cikk mintegy két órával ezelőtt került a legnépszerűbb cikkek toplistájának tetejére.

/Megjegyzés: John McCain mondta ezt, akinek nincs olyan, neokon-hadiipari komplexum érdekében álló hazugsága, amit ne röfögne bele azonnal a szenátusba vagy az éterbe. Ez a tömeggyilkos szándékú szemét mondta egy vacsorán – videó is van róla -, hogy „Bomb, bomb, bomb Iran” és nevezte a magyar miniszterelnököt neofasiszta diktátornak. Hogy dögöljön meg minél hamarabb!/

McCain, írja a Guardian, pénteken kijelentette, a Trump kormányban a zűrzavar az úr /ideáig ezt elhisszük, mert Trump sajnos nem Reagan/ és hogy a NATO alapítói körében egyre nagyobb a riadalom, amiért kormánya nem hajlandó elválasztani az igazságot a hazugságtól.

A republikánus szenátor ugyanakkor elmondta, hogy a Németországba, a müncheni biztonsági konferenciára utazó amerikai tisztségviselők elmondták kollégáiknak, Michael Flynn, Trump biztonsági tanácsadójának visszavonulása az Oroszország fenntartott kapcsolatai miatt mély washingtoni problémákat tükröznek.

Hírdetés

Ez mutatja, hangsúlyozta McCain, milyen zűrzavar uralkodik a Fehér Házban. /Csak azt nem tette hozzá, kik miatt./

„Anélkül, hogy említette volna az elnök nevét, McCain szomorúan állapította meg, hogy mind az USA, mind pedig Európa távolodik azon ’egyetemes értékektől’, amelyek hét évtizeddel ezelőtt a NATO szövetséget kovácsolta össze. Hozzátette, a szövetség alapítói riadtan látnák azt a növekvő impotenciát, sőt akarathiányt, hogy az igazságot elválasszák a hazugságtól.”

(Megjegyzés: a NATO a szovjet fenyegetés miatt alakult. Nagyon helyesen. És annak eltűntével ezt is meg kellett volna szüntetni. De azonnal.)

A cikk még további két nyomtatott oldal terjedelemben folytatódik.

Megjegyzés: azok, akik kifogásolnák véleményemet, mely szerint McCain dögöljön meg, vajon kifogásolták-e, amiért az MTI és közszolgálati adóink nem is említették, hogy a német közszolgálati adón tízmilliók előtt Josef Joffe, a magyargyűlölő Die Zeit hetilap neokonbarát főszerkesztője Trump kiküszöbölésének lehetőségét abban látta, hogy meggyilkolják a Fehér Házban? És mi ez a blogocska a ZDF-hez képest?

 

 

Megosztás:


Forrás:lovasistvan.hu
Tovább a cikkre »