Na, ki jelentkezett a trumpi fal továbbépítésére az amerikai-mexikói határon?

Na, ki jelentkezett a trumpi fal továbbépítésére az amerikai-mexikói határon?

Donald Trump amerikai elnökjelölt választási programjában szerepel, hogy a bűnözés visszaszorítása miatt fallal védené az Egyesült Államokat a mexikói bűnbandáktól. Természetesen a liberális fősodor szerte a világban kapva kapott az ötleten és az elrettentő apartheid politika egyik megnyilvánulásának nevezte az esetet. Így volt ez nálunk is, a finnyás liberális értelmiség hallatta hangját az ügyben: mi az, hogy Amerika falakkal akarja elválasztani magát a szegényebb szomszédoktól? De úgy látszik, Trump falépítési hóbortját igenis komolyan vették azok az élelmes nagyvállalkozók, akik gigahasznot próbálnak bezsebelni az új védőrendszerből.

Minő véletlen, Izrael állam legtekintélyesebb falépítő cége, a Magal Security Systems Ltd. egyből kapott az alkalmon és jelezte az amerikaio elnökjelöltnek, ő bizony hajlandó megépíteni ezt a szupermonstrumot.

A tisztelt olvasó fantáziájára bízzuk, hogy kitalálja, vajon mi vezethette az izraeli mamutcéget erre a felajánlásra. Azt már ezer évek óta tudjuk, hogy a pénznek nincsen szava, és ezt a jelszót a zsidó állam következetesen meg is valósítja.

Egy izraeli cég jelezte, hogy hajlandó megépíteni az Amerikát Mexikótól elválasztó falat, ahogy az amerikai republikánus elnökjelölt, Donald Trump kampányígéretében szerepel. Egyből jelentkezett is a munkálatok kivitelezésére az izraeli építőipari cég, a Magal Security Systems Ltd., és referenciák tucatjait mutatta be a minden igényt kielégítő akadály kiépítésére szerte a világon. A cég képviselője már a kerítést is intelligensnek minősítette, ami valójában annyit takar, hogy magán a falon kívül videókamerák és hőérzékelők tucatjai pásztáznák az övezetet, ahol a falat megépítik, ezzel is csökkentve vagy akár nullára redukálva az esetleges falátlépést.

A Magal Security Systems Ltd. elsősorban a Gázai övezetben létrehozott erődítményrendszer, illetve Izrael területének védelme miatt létrehozott akadálykomplexumot sorolta fel legfontosabb összehasonlítási pontként. A cég leányvállalatai pedig jelen vannak az Egyesült Államokban, Kanadában, Mexikóban, Angliában, Németországban, Romániában és van egy irodájuk Kínában is. Ismételten jó példa arra, hogy a pénznek sincsen szaga, ha zsidó cégek a kivitelezők.

Hunhír.info – PressTV


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »