Na, ki jelentkezett a trumpi fal továbbépítésére az amerikai-mexikói határon?

Na, ki jelentkezett a trumpi fal továbbépítésére az amerikai-mexikói határon?

Donald Trump amerikai elnökjelölt választási programjában szerepel, hogy a bűnözés visszaszorítása miatt fallal védené az Egyesült Államokat a mexikói bűnbandáktól. Természetesen a liberális fősodor szerte a világban kapva kapott az ötleten és az elrettentő apartheid politika egyik megnyilvánulásának nevezte az esetet. Így volt ez nálunk is, a finnyás liberális értelmiség hallatta hangját az ügyben: mi az, hogy Amerika falakkal akarja elválasztani magát a szegényebb szomszédoktól? De úgy látszik, Trump falépítési hóbortját igenis komolyan vették azok az élelmes nagyvállalkozók, akik gigahasznot próbálnak bezsebelni az új védőrendszerből.

Minő véletlen, Izrael állam legtekintélyesebb falépítő cége, a Magal Security Systems Ltd. egyből kapott az alkalmon és jelezte az amerikaio elnökjelöltnek, ő bizony hajlandó megépíteni ezt a szupermonstrumot.

A tisztelt olvasó fantáziájára bízzuk, hogy kitalálja, vajon mi vezethette az izraeli mamutcéget erre a felajánlásra. Azt már ezer évek óta tudjuk, hogy a pénznek nincsen szava, és ezt a jelszót a zsidó állam következetesen meg is valósítja.

Hírdetés

Egy izraeli cég jelezte, hogy hajlandó megépíteni az Amerikát Mexikótól elválasztó falat, ahogy az amerikai republikánus elnökjelölt, Donald Trump kampányígéretében szerepel. Egyből jelentkezett is a munkálatok kivitelezésére az izraeli építőipari cég, a Magal Security Systems Ltd., és referenciák tucatjait mutatta be a minden igényt kielégítő akadály kiépítésére szerte a világon. A cég képviselője már a kerítést is intelligensnek minősítette, ami valójában annyit takar, hogy magán a falon kívül videókamerák és hőérzékelők tucatjai pásztáznák az övezetet, ahol a falat megépítik, ezzel is csökkentve vagy akár nullára redukálva az esetleges falátlépést.

A Magal Security Systems Ltd. elsősorban a Gázai övezetben létrehozott erődítményrendszer, illetve Izrael területének védelme miatt létrehozott akadálykomplexumot sorolta fel legfontosabb összehasonlítási pontként. A cég leányvállalatai pedig jelen vannak az Egyesült Államokban, Kanadában, Mexikóban, Angliában, Németországban, Romániában és van egy irodájuk Kínában is. Ismételten jó példa arra, hogy a pénznek sincsen szaga, ha zsidó cégek a kivitelezők.

Hunhír.info – PressTV


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »