Na, ki Donáth László és Donáth Anna nagy barátja? Hát Iványi Gábor! Minden érthető!

Iványi Gábor, a Magyarországi Evangéliumi testvérközösség vezetője a Klubrádiónak nyilatkozott arról a sajtótámadásról, amely Donáth László evangélikus lelkész és lánya, a momentumos Donáth Anna ellen indult a kormányközeli médiában. Iványi a rádióban elmondta, hogy Donáth László régi barátja, „és a legkevesebb, amit ilyenkor az ember tehet, hogy kiáll mellette.”

Mindkettőjüket szexuális zaklatással vádolják a cikkek, Donáth Lászlót állítólag fel is jelentette valaki, bár őt hivatalosan még nem keresték az eljárásban. Donáth Anna Facebook-posztban jelentette be, hogy pert indít az állítások miatt.

Hírdetés

Iványi a rádióban elmondta, hogy Donáth László régi barátja, „és a legkevesebb, amit ilyenkor az ember tehet, hogy kiáll mellette.”

Szerinte „a támadás a lánya és a Momentum ellen irányul, hiszen Donáth László már nem aktív politikus, nem szól bele a pártpolitikai harcokba, a lánya viszont igen, méghozzá nagyon határozottan.”

A kiállás „mindkettejüknek szól, és az ellen, hogy ilyen eszközöket be lehessen vetni politikai küzdelemben, mert az ember azt hitte volna, hogy ezt kultúrállamban és valamifajta demokráciában már nem lehet.”


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »