Na figyeljetek „többség”!

…Egy mezei állampolgár vagyok, mint bármelyikőtök. 2003 áprilisában én NEMmel szavaztam az Eu-s belépésre.
Része voltam annak az 5 milliónak, akinek sorsát eldöntötte a 3 millió belépni vágyó. Hüppögtem, de csak csendben, mert a vóságban 4.3 millió ember nem ment el szavazni, tehát ők a cukrászda vásárlók kezébe adták a döntés jogát, így a többség jóvoltából irány az EU…

A szoclibek pocsék alkuival egyből hátsópados kisiskolások lettünk, ültünk ott hátratett kézzel, néha fejen vertek, néha egy körmös, de fegyelmezetten tűrtük.

Ti nem láttatok minket tüntetni a döntésetek miatt, pedig a mi tagságunk egy kis szoci trükk miatt lett csupán érvényes. Tudjátok, az érvényességi küszöböt, tök demokratikusan megfelezték a NATO és az EU csatlakozás elősegítésére.👎

Ti cukrászdákat ugyan nem vettetek Bécsben, ellenben 2011-től kegyeskedtek beengedni mindannyiunkat a munkaerő piacra, így ettől fogva kimehetett bárki és bárhová dolgozni.

Indulhattatok éppen akkor, amikor új kormánya lett az országnak, várhatóan a rend évei következtek az előző 8 kaotikus után.

Hírdetés

Indulhattatok éppen akkor, amikor itthon 72ezret vitt haza egy ápolónő, egy tanár, vagy egy rendőr, de egy szakorvos is csupán 160ezret keresett. A munkaadók nagy százaléka nem volt hajlandó csak feketén dolgoztatni, családtámogatási rendszer sem volt és csökkentett volt a gyes. A rezsi tizenakárhányadszorra volt emelve és majd 500 volt a benzin.
Indulhattatok akkor, amikor a devizahitelek épp agyonverték a családokat, de még szerencsétlen nyugdíjasokat is, akik nektek segítettek a kecójuk elzálogosításával.
Érthető volt a „menekülés”, de nem az új kormány, hanem az adósságok okán, a bőséges fizetések reményében.
Hiába jött az új kormány, tele jószándékkal és tetterővel.
Addigra a magyarok zöme térden állt már.
Ez a kormány megkapta az irányítást egy hegyomlásnyi adóssággal, lerohadt egészségüggyel, fizetésképtelen önkormányzatokkal, külföldi kézben lévő bank és energiaszektorral, végveszélyben lévő devizás százezrekkel, eladott és leamortizált vasúttal, kaotikus közlekedéssel, romhalmaz fővárossal, eltűnt nemzeti vagyonnal, hatalmas jegybanki alapkamattal, kifizetetlen közalkalmazottakkal, lepusztult iskolarendszerrel, lepusztult sportpályákkal, eltőzsdézett magánnyugdíj vagyonnal, átláthatatlan zsebszerződésekkel, a nyakunkban lihegő és leckéztető IMF-fel, 800ezer rokkantnyugdíjassal, mindössze 2.7millió adófizetővel, egy olyan ellenzékkel, amely a kormány indulása pillanatától kezdve „forradalmi” kürtöt fújt és vitt mindenkit az utcára tüntetni, aki élt és mozgott.
Millások, bohócforradalmárok, tanárok, rendvédelmisek, rezidensek, egyetemisták, vasutasok, volánosok, magánnyugdíjasok…
A szocikhoz oly lojális szakszervezetek mindenkit citáltak, követeltek, követeltek és fenyegetőztek.
A poklok poklát élhette át az Orbán kormány 2010-től kezdve. De csinálta a dolgát, nem hibátlanul, de nagyszerűen.

S itt vagytok most ti. Kint az utcán és ordítjátok a szélbe, hogy diktátor. Ti, akiknek haja szála nem görbült 2010 óta! Követeltek mindent, ami megvan. A jövőt féltitek az épülő jelenben és mocskolódtok. Miközben mi még mindig fejbe veregetett hátsópadosok vagyunk, ti lengetitek a kék zászlót és követelitek a mindenféle szabadságot. Ti.

Akik most együtt vonulgattok azzal a becstelen társasággal, akiknek köszönhetjük a nemzetünk 2010-es állapotát, most együtt gyalázzátok, azokat, akiket mi küldtünk az ország házába rendet rakni.

Ti minket gyűlöltök, hiszen a mi kezünk ixelte be ezt a kormányt és kormányfőt a Parlamentbe.
Térjetek észhez!
Fejlődés van, kiszámítható jövő és biztonság!
Nem elvakult fanok vagyunk, nem megvett trikolorosok!
Ugyanolyan emberek, mint ti! Csak mi többet látunk meg a valóságból. Vagy kevésbé vagyunk hiszékenyek, de mi is és ti is a fejbeveregetett hátsópadosak vagyunk!
Csak mi nem rúgjuk fel dacból a takarító néni vödrét, mert akkor nekünk kell felszedni a vizet.
És nem hiszünk a körömveregetősnek, mert hiába nem szólaltunk meg órán, akkor is lesz, aki ránk mutat és újból jön a körmös…

Nekem ne mondja senki, hogy ma menekül.
Biztosan nem volt mind a 10 milliónyi embernek teljes siker a 8 év, de hogy nem ismeritek el azt a hatalmas változást, ami történt itthon, az abszurd!
Nézzetek magatokra!
2 évnyi kampány összes mocskával magyarázzátok meg, hogy miért tüntettek.
Alpári szlogenekkel és molinókkal egy szebb jövőért!
Nincs turulos sarló, meg kalapács!
Nincs szivárványos Székely zászló!
Nincs vörös szekfűs lila lufi!
Nincs felfújt kutyasz@r, nemzeti jelképekkel!
Nem lehet Nagy Magyarországos pólóban románozni az erdélyieket!
Nem lehet európai zászlókat lengetni a magyar Himnusz alatt!
Nem vihet részeg, cigizős kiskorú gusztustalan feliratot a kezében!
Ez itt nem lehet eszköze a céljaitoknak!
Ti eddig vágypolitizáltatok, mostantól a bosszú diktál. Ez így nem mehet tovább!
Most nem mondhatjátok meg ti, hogy ezentúl a kispad helyett, már a szőnyeg alatt a helyünk, mert nem engedjük. Most nektek kell elfogadnotok, hogy mi hogyan szavaztunk.
Ne ámítsátok magatokat tovább a matekozással. Mi vagyunk többen, akik EGYSÉGBEN ÉS A BIZTONSÁGRA SZAVAZTUNK!
Mi tudjuk, mekkora veszélyben a szabadság, ti pedig majd rájöttök.
Ne gyászoljátok az országot, legyetek hálásak azért, hogy megmentjük.
És tudom, hogy egyszer ti is felismeritek ezt, még akkor is, ha soha ki nem mondjátok.
Legyen végre béke!

Hegedűs MagdolnaNa figyeljetek „többség”!

facebook


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »