Na, ezért növeli a terrorveszélyt a migráns áradat

A január 7-én Párizsban lelőtt merénylő a menekültügyi rendszer csődjének orvosi lova és az új generációs terrorista mintapéldánya egyben. A többszörösen büntetett előéletű, agresszív férfit hamis papírokkal szántotta fel fél Európát, ám, mivel a tavalyi migráns áradat során minden bizonnyal megúszta a regisztrálást, sosem bukott le. Piált, bulizott, csajozott (vagy legalábbis próbált), balhékba keveredett – aztán egy iszlám Államnak írt hűségesküvel a zsebében támadt francia rendőrökre.

A Walid Salihiként azonosított tunéziai „menekült” 2011-ben érkezett az Unióba – írja az Index. Először még nyilvántartásba vették menedékkérőként, de az különböző eljárások során mindig más nevet adott meg, ám jó ideig így is hittek neki. Amikor mégis kiutasították, meglépett, majd  végigturnézta a fél kontinenst.

Romániában, Ausztriában, Olaszországban, Svájcban és Svédországban is tartózkodott egy-egy rövid időszakban. Nem csak a nevét, de a származását, és életkorát  is gyakran változtatta.

Volt 18 éves szíriai, 20 éves marokkói, de állította azt is, hogy grúz.

Hajléktalanként tengődött, és újra, meg újra összeütközésbe keveredett a törvénnyel. Rátámadott egy másik hajléktalanra, egy járókelőre, és, amikor épp volt fedél a feje felett, nekiment saját lakótársának is. Legutolsó ismert lakhelye egy német menekülttábor volt, Recklinghausenben, Kölntől mintegy száz kilométerre. Mobiltelefonjának cellainformációi arról tanúskodnak, hogy

szilveszter éjszaka ő is a városban tartózkodott.

Előélete alapján pedig közel sem lehetetlen, hogy ő is részt vett a nők tömeges zaklatásába torkolló ámokfutásban a dóm előtt. A Bild ugyanis úgy értesült, hogy 2014 februárjában egy kölni diszkóból állították elő, mert

nőket fogdosott.

Hírdetés

Terrorista 2.0

Egy volt lakótársa azt is elmondta a német lapnak, hogy a merénylőt szeszélyes, ingerlékeny figurának ismerte meg, akit különösen vallási kérdések feszegetésével lehetett dühbe gurítani. Nyíltan vállalta, hogy a „hitetleneket” értéktelen embereknek tartja, akiknek „pusztulnia kell”. Miután a párizsi rendőr örs elleni támadás során lelőtték, egy iszlám Államnak írt hűségesküt találtak a zsebében.

Walis Salihi (ha ugyan valóban ez volt a neve) nem csak az európai menekültügyi szisztémán tátongó óriási lukakra világít rá – de egyben arra is, hogy miért növeli igenis jelentősen a terrorveszélyt a nyakló nélküli tömeges és ellenőrizetlen bevándorlás. Nem elsősorban az Iszlám Állam becsempészett harcosai miatt. Náluk sokkal veszélyesebbek azok, akiknek soha, semmi intézményes közük nem volt az IÁ-hoz, sem más terrorszervezethez – aztán egyszer csak felrobbantják magukat, vagy nekünk jönnek késsel. Egyedül, magányosan, minden szervezett háttér nélkül.

A posztmodern új generációs dzsihadista nyugatra érkezik, piál, bulizik, diszkóba jár, akár még drogozik, vagy bandázik is a gettóban. De a helyét nem találja sehol. Aztán egyszer csak rátalál az eredeti üzenetéból teljesen kicsavart, végletekig leegyszerűsített „vallás És innentől kezdve egyetlen célja, hogy saját vakvágányra futott,üres, értelmetlen életéért bosszút álljon. A „hitetlen” keresztény, vagy a normális (szerinte hitehagyott, „tákfiri”) muszlim csak a célpont, amelyen levezetheti frusztrációját.

A most Európába özönlő tömeg döntő többsége

meg sem fogja közelíteni azt az álmodott jólétet, amiért a poklot poklát megjárta az idevezető úton.

Megfelelő képzettség, nyelvismeret, és így megélhetés híján nagyon sokan fognak a bekattant tunéziai fickó sorsára jutni. A hajléktalan, drogos, félbűnöző nyomorultakat aztán

tárt karokkal várja majd az a 200 mecset,

amelyet a szélsőséges iszlamista szellemi narkó legnagyobb dílere, Szaúd-Arábia épít Európában…


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »