N Y Í L T L E V É L Sürgős, soronkívüli!

KÖZTÁRSASÁGI ELNÖKI HIVATAL Honvédelmi Főosztály
N Y Í L T L E V É L Sürgős, soronkívüli!
Ikt.sz; XI-3/00528/214

Magyar Nemzeti Hadsereg
Szegő László dandártábornok Forintos Gyula Vfr.ezr.
főhadsegéd úr részére Katonai Kémelhárítás
Sándor Palota LH-119

Igen Tisztelt Főhadsegéd, Dandártábornok Úr!
(Katona, a Katonához!)

Azzal a kéréssel fordulok Önhöz, hogy a fenti iktatószámmal ellátott beadvánnyal kapcsolatban,- amelyik felveti a Hazánkba becsempészett nukleáris fegyverek lehetőségét,- az alábbi kigészitések továbbítását kérjük a Honvédelmi Főosztály részére. A tét most óriási a nemzetünk, -és egyébként pedig mindenki számára,- aki jelenleg a Kárpát-medencében él! Tudtunkon és akaratunkon kívül tettek minket hadászati célponttá…

TOVÁBBÍTOTT KIEGÉSZÍTÉSEK

Világunk és Hazánk tönkretétele, népünk folyamatos megnyomorítása és háborúztatása, nem a környező országok, és nem is az emberek bűne, hanem valami egészen másé, amelyet nem tanítanak az iskolákban, hadiakadámiákban és úgy általában sehol sem. Ugyanis ezt tiltják! Ennek a felismeréséhez más látószögre, más alapállásra van szükség, amelynek hiányában csak és kizárólagosan mindig rossz eredményre jutunk és újra elkövetjük azokat a végzetes hibákat amelyeknek árát vérben és nyomorúságban kell majd megfizetnünk! Most megint egy ilyen óriási, mondhatnám végzetes hiba részeseivé kezdünk válni, pedig erre semmilyen okunk nincs, mindössze észre kellene vennünk az erre figyelmeztető jeleket, mert azok mindig vannak és összefüggéseikben pontosan értelmezhetők! A megoldás most az igazság kimondásában és vállalásában van, ezért is tiltják!

Hazánk,-kimondatlanul, de mindenki által tudottan,- zsidó befolyási övezetté vált és ennek komoly következményei vannak. A zsidó felélő életvitel és értékrend, a világszemlélet átvétele az oka a nemzetek közötti háborúskodásoknak, viszályoknak amennyiben a döntéshozói pontokra befészkelődnek, mert a zsidószemlélet és világuralmi érdekük minden mást felülbírál…
A jelenlegi történetünk még az arab-zsidó (az “izraeli” lopott név…) háborúra nyúlik vissza, amikor a háborús bukástól,- de főleg a felelősségrevonástól,-való félelmüktől hajtva, Skyhawk vadászbombázókra alkalmazható atombombát “szereztek”be!

Így került az első atomfegyver illegálisan, egy mindig is embergyűlölő és azt lenéző, megvető, fajidegen entitás kezébe. Sajnos senki sem számoltatta el őket emiatt…

Napjainkra az innen-onnan törvénytelen és ellenörizhetetlen módon megszerzett és rejtegetve birtokolt,- azt mindig tagadott, de soha el nem ismert,- zsidó nukleáris tömegpusztító fegyverek száma, tipusa, vitatott ugyan, de egyértelműen létező fegyverekről van szó!

A veszélyt és a betegséget mindig nevén kell nevezni, mert enélkül nem lehetséges a gyógyulás!

Hangsúlyozni szeretném, hogy kormányszinten következetesen és folytatólagosan, szervezetten történik a hazudozás! Ezt ennek minden következményével egyetemben meg kell, hogy értsük! Miért van erre szükség, miért kell ezt titkolni, kérdezhetjük őszintén?

“Csalással viseljünk háborút!”(zsid)

Először azért, hogy ne derüljön ki ezen fegyverek származása, illegális beszerzése és szállítása!

Másodszor pedig azért, mert ezek a mindenkori zsidóhatalom végső és terrorisztikus eszközei, amelyek felhasználásáról egyedül csak ők döntenek és teljesen nyilvánvaló, ha az érdekeik úgy kivánják azt fel is fogják használni, hogy ezzel zsarolják azokat, kik már nem kérnek belőlük!

A zsidóság évezredes viselkedési formái, emberiségellenes gyűlöletük és beteges hatalomvágyuk, hazudozásuk, már többszörösen is bizonyítást nyert, melynek nyomait titkolják! (Talmud)

Az emberektől teljesen elkülönülő,-annak célkitűzésétől, emberi fajától is elzárkózó,- azt megtagadó faji másságuk a kiváltó oka a földi ellenségeskedéseknek és háborúskodásoknak, mert soha sem a beszélt nyelv, a születés helye, hanem a vér, vagyis a faj az összetartó erő! (….)

Beszélhet bármilyen nyelven, hordhat bármilyen egyenruhát, születhet bárhol, a zsidó, mindig zsidó marad, ahogyan a néger is, és a vadászkutya is… (A zsidó honosítás fajialapon történik!)

Vagyis a magyarországon született zsidók,-bár a nyelvünket beszélik és a mi földünkön élnek,-valójában nem a magyar, hanem a zsidóérdeket fogják szolgálni(!), miközben mi őket, a mi(!) vagyis a magyar nemzetünk érdekeinek képviselőit látjuk bennük, és ez a megtévesztő csalás!

Ennek tudatában és a Hazánkba beutaztatott, becsalogatott jóléti zsidólakóparkok ismeretében válik érthetővé a zsidóság valódi és tényleges szándéka, vagyis ön-és közveszélyes célja! Ennek a célnak alapvetően kétféle forgatókönyve lehetséges és abból egyik sem jó nekünk, de azoknak sem, akik jelenleg az országunkban élnek, vagy a Kárpát-medencében! Nézzük ezt meg közelebbről, a járulékos ismeretek, a zsidóság elhelyezkedésének tudatában. A legnagyobb zsidóközösség a new yorki, vagyis a gazdag és befolyásos kultúrzsidóké…

A második legnagyobb a Hazánkba betelepített és becsalogatott(!) tömegzsidó, másnéven a “feláldozhatók közössége”, amelynek súlyát a tömege, a mennyisége, és nem a minősége adja!

A nevében is lopott “Izrael” léte tarthatatlan, önellátásra képtelen, ezért megszünése csak idő kérdése lenne, de a zsidópolitika sajátosan gyűlöletalapú felfogása szerint a palesztinoknak át nem adható, viszont a cionizmus érdekében feláldozható! A mit sem sejtő palesztinoknak még egy utolsó áldozatot el kell szenvedniük, ártatlanul elpusztulniuk egy harmadik ország elleni nukleáris zsidó agresszió miatti válaszcsapásban! Ezt a sorsot szánták nekik a kiválasztottak…

Tehát az állandóan provokált, erkölcsében- és moráljában támadott Iránt lépéskényszerbe hozni és az addigra felheccelt, uszított “nemzetközi közvéleményt”a zsidómédia segítségével rávenni, hogy a zsidóvezérelte NATO és alkalmi Szövetségesei vagy pacifikálják, vagy pusztítsák el Iránt, mert jogosan(!) reagálni merészelt az őt ért,-létében való,- fenyegetésre!(*)

Persze zsidóérdekből, mert az iráni árja siítanép, nem fog rabszolganéppé válni, és egy nyílt fegyveres konfliktusban számukra legyőzhetetlen! A kirobbanó háború világméretű lesz és az is természetes, hogy egy idő után ellenőrizhetetlenné válik, viszont ez a tömegpusztító fegyverek végső bevetését fogja jelenteni! Könnyen megjósolható, hogy a kétségbeesett, a saját népét országát pusztulni látó Irán oda fog válaszcsapást mérni, ahonnan a támadás érkezett! Ide!

Nem kell hozzá katonai akadémiát végezni, hogy tudjuk azt, hogy egy ilyen esetben nincs idő, sem mód vagy lehetőség mérlegelni, hanem azonnal cselekedni kell! Arról nem is beszélve, hogy mi magunkat is igencsak meglepne, ha támadás érne valahonan, mert miért is?! Tisztjeink,- mert faji szűrés nincs közöttük(!)- teljesen nyilvánvalóan kétféleképpen(!) értékelnék ezen eseményeket. Csak egy lenne bennük a közös, ahogyan az országunk kevert lakosságában is; az egyértelmű és borzalmas fizikai pusztulás! Ezt már nevezhetjük veszélynek!

Tehát az Első Forgatókönyv szerint “Izrael megszűnik” megsemmisül, és mindenki más is, aki ott volt az iráni válaszcsapás alatt! Valószinűleg még ebben az esetben is fennáll a veszélye annak, hogy a betelepített zsidók miatti jogos bosszúállás(!) nem válogatna nemzetünk tagjai között. Tudnunk kell még azt is, hogy mivel a zsidóság világméretűen folytat tevékenységet az emberiség ellen(!), úgy az irániak is világméretűen harcolnak a zsidó befolyás ellen, ezért is lettek úgymond azonnal gyűlölnivaló megbélyegzett “terroristák”!(*) Mondanom sem kell, hogy ez sem hiányzik senkinek, még a betelepült családos zsidóknak sem, pedig még ez a viszonylag jobbik változat, és ez sem az irániak bűne…

A Második Forgatókönyv egyértelműbb és borzalmasabb is; a zsidófajú katonatisztek hallgatólagos beleegyezésével és tudtával becsempészett, majd elrejtett hadászati fegyvereket bevetik és ennek következtében az ország mit sem sejtő lakossága,- bármelyik fajról is legyen szó,- elszenvedi hirosimai rettenetet itt a Kárpát-medencében, az iráni rakétaerők válaszcsapása következtében! A túlélők nyilvánvalóan azok lesznek, akik tudtak erről és időben az atombiztos búvóhelyükre, bunkereikbe menekültek, vagyis a tényleges felelősök ezért a népírtásért!

Ez csak “járulékos áldozat lesz” azon gazdag-és befolyásos zsidók számára, akik ezt megtervezték, kivitelezték, és bízva az USA nukleáris védőernyőjében, otthon ülve a tévé elött nézték végig szörnyűlködve az “emberiség újabb gaztettét” önmaga ellen… Ezt kockáztatjuk most!

Ez nem kitaláció, ez nem fantáziális, hanem reális valóság és talán hamarosan be is következő tragikus esemény, amelyról már most tudnak a környező országok katonai hírszerzői is! Tudomása van a fentiekről az iráni, a horvát és az orosz hírszerzésnek is, és nagyon valószínű, hogy másoknak szintén. Amikor egy gyanú, vagy veszélyes esemény igazoltnak látszik, akkor azt a veszélyt fennállónak(!) kell tekinteni és mindent el kell követni a megszüntetésére!(*)

Az iráni katonai hírszerzés már most is, mint lehetséges veszélyforrásra tekint ránk, mivel Hazánk olyan mértékű eszmei, gazdasági és katonai zsidóbefolyás alatt áll, ami egyértelműen kizárja az önálló akaratot és érdeket, a “Magyarország” név alatt megbújó “Új Izrael” miatt! Ezt csak az nem akarja meglátni, aki ebben érintve van, ebből előnye származik, vagy olyan mértékű szellemi fogyatékossága van, amely már kimeríti az életre képtelen állapotot!

Hírdetés

A FELFEDÉS JAVASOLT MÓDJA(*)
“Egy ezredévnyi szenvedés után elkerülhetnénk egy újabb háborút!”

Az országunkba történt nukleáris fegyverek becsempészésének ügyét mindenképpen ki kell vizsgálni, és tisztázni! Erre minden jogunk és lehetőségünk adva van, mivel az életünkről, családunkról és a környező csodálatos természeti világunkról van szó, ez kötelességünk! Ennél nagyobb fenyegetés még nem ért minket, ennél nagyobb veszéllyel még soha nem kellett szembenéznünk és soha még ennyire nem volt megosztott ennek az országnak a lakossága! A közös veszély, azonban most közös fellépést tesz szükségessé, egyéni érdekektől függetlenül!

Javasoljuk tehát a következőket az ügy fontosságára, és nemzeti, nemzetközi súlyára való tekintettel, és arra, hogy nem adunk okot(!) a nukleáris fegyverek ellenünk történő bevetésére!

Azonnali hatállyal megszigorítani az országba történő minden be-és kiléptetést, úton, vízen, vasúton és a levegőben! A katonai szállítógépek felügyeletét különösen, hogy az ellenőrzés idejére a keresett nukleáris eszközöket se ki, se pedig vissza ne hozhassák többé!

Az adminisztrációs intézkedés jótékony hatása a Kormány felelősségvállalása(!) lenne ebben!

Felállítani sürgősséggel egy Katonai Szakértő Bizottságot, amelyik a névtelenséget garantálva, összegyűjti a vonatkozó adatokat és bejelentéseket, ebben az országmentő-tisztázó feladatban!

A Magyar Nemzeti Hadsereg Ügyeletes Parancsnoksága ( MNH.ÜP) rendelkezik adatokkal és olyan információkkal, amelyek megalapozottá teszik a nukleáris tömegpusztító eszközök magyarországi raktározását, bár a nevezett helyszinek nem hozzáférhetőek a mi számunkra… Ezek a “bozótinformációk” azonban meglepően pontosak(!) és részleteikben is hitelesek!

Amennyiben a feltételek adottak, egy az öthöz(!) az esély a megtalálásukra, ennél többet magam sem tudok. Részletek nem állnak a rendelkezésemre biztonsági okokból, és pontosan azért nem, mert az információ még nálunk is fontosabb! Ez már emberiségellenes bűntett!

Tisztelt Főhadsegéd, Dandártábornok Úr!

Az MNH.ÜP. névreszóló Felhatalmazásával és Nyilt Parancsával rendelkezem.
Megbizatásom, Felhatalmazásom tudatában a következő javasolatot teszem:

– nevezett ügy minden résztvevője számára azonnali(!) diplomáciai mentesség,

– minden az ügyben résztvevő személy védelme, illetve a “védett személyeknek” kijáró elhelyezés, illetve mozgási szabadság biztosítása, az ügy lezárásáig,

– minden résztvevő számára beszámolási lehetőség a Honvéd Vezérkar ill. Nemzetbiztonsági Hivatal részére, “mint súlyos nemzetbiztonsági veszélyeztetettség fennállásának elhárítása”, (Egyéb fontos részletek az esemény kimenetele érdekében személyes megbeszélést igényelnek)

Nevezett nukleáris tömegpusztító eszközök megtalálására, birtoklására és őrzésére szükségünk lesz -a magasszintű együttműködésen kívül,- katonai járművekre és helikopterekre is. A felderítéshez két katonai harci helikopterre lesz szükségünk, válogatott személyzettel!

Az elsőben lesz – az előre kiválasztott többnemzetiségű Ellenőrzési Bizottság tagsága – a HM magasrangú tisztjével, aki Irásos Felhatalmazással rendelkezik az ország egész területére érvényes teljhatalmú(!) kutatási-és lefoglalási paranccsal (a részleteket egyeztetjük).

A második,- páncéltörő rakétablokkal rendelkező,- harci helikopter tölti be a magas fedezetet, a biztosító szerepét leszálláskor, illetve szállítja az őrzésre kijelölt válogatott harci deszantot.

Maga az akció titkos, nem készítünk repülési tervet, és csak közvetlenül az indulás előtt közöljük annak útirányát és célját, a röviddel elötte nekünk átadott pontosító adatok figyelembe vételével, mert árgus szemek fogják figyelni minden lépésünket (a részleteket egyeztetjük)!

Egyébként – a félreértések elkerülése végett – senki sem állította azt, hogy nevezett eszközök a a Honvédség birtokában lennének, sőt azt a saját hatáskörében meg sem találná! Ez a lényeg! Mi az együttműködésünket ajánljuk fel ennek érdekében, mint magyar katona a katonának!

Tájékoztatnom kell Önt, hogy mivel tudomásunk van arról, hogy “zsidófajú” rendőrtisztek ellenünk szervezett formában(!) merényletet készítenek elő, illetve kiséreltek meg(!) ezért csak írásbeli felhatalmazással rendelkező Katonai Tiszti Járőrrel léphetünk kapcsolatba, az Önök felelősségére! Ezen esemény nyilvánvalóan szégyenletes, hogy ez megtörténhet a Hazánkban!

Mi Igazsággal viselünk háborút!(*)

Szándékaink tiszták és magyar katonához méltóak, meggyőződésünk, hogy jó ügyet szolgálunk, ha az Igazságot szolgáljuk, azonban ezért az életünkkel is fizethetünk, ezt tudniuk kell!

Egyúttal kéréssel is fordulunk minden Hazánkban élő nőhöz és anyához, legyen bárki is;

“Igazsággal az Életért!”

Gyújtsanak meg egy szál gyertyát minden este és tegyék az ablakba, a gyerekeik jövöjéért!

Kapcsoljon össze bennünket a közös felelősség!

Igen Tisztelt Dandártábornok Úr!
(“Az Élet egy Becsületbeli ügy!”)
“A veszély félelme hamarabb megöli az embert, mint maga a veszély!” (*)

Ön most egy olyan helyre került, hogy tehet a Hazájáért, mert most ott van a frontvonal ahol állunk, mert az már az otthonunk küszöbén megy keresztül! Ezt nyilván tudja, és mint katonaember, tegye meg azt amit a Hazája megkíván!

Emlékeztetni szeretném, hogy Ön a Hazájára, a Hazája Érdekeire tett esküt…. Az MNH az együttműködését ajánlja fel a közös veszély elhárítása érdekében, mert történelem formáló időket élünk és mert, a közös veszély öszekapcsolja az embereket! Nekünk egyáltalán semmi okunk nincs arra, hogy bármelyik embertársunkkal harcba bocsájtkozzunk, viszont nagyon alaposan el kellene azon gondolkoznunk, hogy kik(!) és milyen szempontok alapján(!) jelölik ki számunkra az “ellenségeinket!”. Ugyanis ez a dolog valódi lényege!(*)

Alig 46-évesen még Ön előtt áll az élet, még láthatja az unokáit, gyermekei boldogságát… Talán egyszer meg is írhatja ennek az igaz történetét akár az angol, vagy a francia testvéreinknek is, katona bajtársainknak okulásul, esetleg 60 évesen és nagykövetként…

Takarítsuk ki az országból ezeket a fegyvereket, amíg még nem késő!

Ezzel nem tévesztünk meg senkit, nem zaklatjuk és nem is vagyunk gyűlöletkeltők, mert soha sem kellene félnünk az igazság kimondásától, csak akkor, ha “csalással viselnénk háborút!”

Az Igazság kimondásának a legnagyobb előnye, hogy kiderül az Igazság!

Kérem, hogy gondoljon erre, ha nehézségei támadnak, mert napjainkra az igazság kimondása veszélyessé és törvényileg tiltott cselekedetté kezd válni. Talán sejtjük is, hogy miért….

Mentsük meg a nemzetünket, mentsük meg a Hazánkat, fogjunk össze ennek érdekében!

Figyelmét köszönve, bajtársi üdvözlettel;

Erőt s Erényt!
Magyar Nemzeti Hadsereg (MNH) Katonai Kémelhárítás
Forintos Gyula vfr.ezr. sk. (LH-119)
Kelt Budapesten; 2014 02.09
“Igazsággal viseljünk háborút!”(MNH)
“Csak a tetteinkben élünk!”

—————————————————–

kiadmány hiteléül sk. MNH körbélyegző

Forrás: Továbbított Nyílt Levél,
METVB (Magyar Ellenes Tevékenységet Vizsgáló Bizottság)
(LH-120)
Szabadon terjeszthető!

Készült 5,-azaz öt,-oldallal
(*) idézetek, kapott információk
Szívesen ajánlott olvasmány; Tormay Cécile; “Bujdosó könyv”, a 160-ik oldal környékén…


Forrás:szovaszko.hu
Tovább a cikkre »