MZP, a halálkufár

MZP, a halálkufár

Mostantól egyetlen keresztény vagy bármilyen vallású, akár ateista jóérzésű ember sem vállalhat közösséget ezzel az alakkal.

Köszöntöttük az új évet, ilyenkor mindenki bizakodó, árad a kedvesség, a jóakarat az emberekből, minden év elején valamennyire újjászületünk. Vannak azonban kivételek, olyan megátalkodott emberek, akiknek lelkét és tudatát a gonoszság fogságban tartja. Még szomorúbb a helyzet, ha egy ilyen ember a kereszténységével kérkedik, tetézve a bűnt.

A baloldal miniszterelnök-jelöltje újévi üzenetet küldött a magyaroknak, és a videóban felsejlett a pokol mélysége. A választásokra utalva azt mondta: „A Covid miatt is megtizedelt időskorú magyar lakosság nagyobb része szavazott a Fideszre, de a fiatalok, akik most csatlakoztak az ellenzékhez, ők kormánykritikusok.” A hódmezővásárhelyi polgármester tehát azzal vigasztalta magát és maradék szimpatizánsait a drasztikus népszerűségvesztését mutató felmérések tükrében, hogy talán elegendő számú Fidesz-szavazó idős ember esett áldozatul a járványnak ahhoz, hogy tavasszal a választásokon ne győzzenek a kormánypártok.

Nem sokkal e gyalázatos mondat után jelent meg a brit The Guardian vasárnapi kiadásában egy cikk, amelyben a baloldal jelöltje igaz kereszténynek hazudja magát, azt állítva, hogy ő már akkor is templomba járt, amikor Orbán Viktor KISZ-tag volt. Ekkor, 1977-ben a hódmezővásárhelyi polgármester ötéves volt, vagyis kisgyermek, akit nyilvánvalóan a szülei vittek templomba, ebben a korban még senki nem lehet öntudatos keresztény, szellemileg nem érett még rá.

Hírdetés

De a nagyobb probléma az, hogy ez az ember önmagát igaz kereszténynek meri nevezni ma is, miközben idős emberek halálát üdvözítőnek tekinti, mert az szerinte a saját választási esélyeit növeli. Ezt a kijelentést nem lehet másként értelmezni, mint halálkufárkodásnak. Jézus a kufárokat kiverte a templomból. Aki felebarátainak halálából remél hasznot, akár politikait is, az a kufárkodás minősített esete. Mostantól egyetlen keresztény vagy bármilyen vallású, akár ateista jóérzésű ember sem vállalhat közösséget ezzel a halálkufárral.

Borítókép: Márki-Zay Péter  (Fotó: Mirkó István)

Kis Ferenc – www.magyarnemzet.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »