Muzulmán invázió folyik, ami Európa elrablása

Egyre gyakrabban érzi magát bajban a magamfajta betűvető. Vajon még hány szemfelnyitó publicisztikát kell írnia, hogy az agyhalottak valahára felébredjenek? Akik között sajnos egyháziak is jócskán akadnak. Például jezsuiták. Akiknek rendalapítója viszont nem éppen a keresztényüldözők felkarolására szólított fel.

Igen, az újkor legnagyobb rendje, a jezsuita, valaha harcos hitvédő mivoltáról volt híres vagy hírhedt. Jó ideje azonban már ez is egészen másképpen van, s hogy mennyre, mutatja a Nol.hu mai cikke (Dési András: „A menekültválság szerintem nem muzulmán invázió”). Ebből idézek:
„-Az együttélésbe sok munkát kell fektetni, de igenis lehetséges. A menekültek fogadása krisztusi cselekedet, Jézus is vendégszerető ember volt. A mostani menekültválság szerintem nem muzulmán invázió. Európa kétségkívül változik, meg kell értenünk a változásokat.”

Igen, nem tévedés, ezt a Nol.hu-nak a Jezsuita Menekült Szolgálat (JRS) európai igazgatója, Jean-Marie Carriere mondta. A „romaintegrációban aktív” Forrai Tamás Gergely magyar jezsuita tartományfőnök pedig mindezt meg is fejelte azzal, hogy fontos a magyar családok részéről a menekültek egy-egy éjszakára való befogadása, amiről a Keleti Pályaudvaron nemrégen látottak meggyőzték. Jelezte továbbá, hogy a hazai jezsuiták vezetésével a fiatalkorú menekülteknek sportprogramokat, angol nyelvi képzést és az „európai kulturális szokásokat, így a férfi-nő viszonyt bemutató kurzusokat” tartanak.

Hírdetés

Tegnap idéztem Maróth Miklós orientalista professzort. Ő, szokásához híven, világosan elmondta a lényeget. Akik muzulmánokként idejönnek, nem óhajtják muzulmán voltukat feladni. Kibeszélhetjük a lelkünket nekik, ők azonban maradnak azok, akik és amik.

Egyszerűen elképesztő mind Carriere, mind Forrai nyilatkozata. Valaha a jezsuiták szellemileg-lelkileg a legfelkészültebb értelmiségiek közé tartoztak világszerte. Ahogyan Emmet Lavery róluk szóló színműve címe hirdeti, az „Úr katonái” voltak.

Ma viszont ott tartunk, hogy helyettük kell elmagyarázni, mi történik velünk és miért. Carriere nyilatkozatával ellentétben ugyanis valóban muzulmán invázió folyik, ami Európa elrablása. Hiába, nincsen rosszabb, mint amikor a lelkek pásztorai tévútra viszik nyájukat.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »