Műteni kell a brutálisan összevert magyar focistát

Műteni kell a brutálisan összevert magyar focistát

Busai Attila, a Ferencváros korábbi labdarúgója abban a verekedésben sérült meg, amely szerdán este zajlott le egy budapesti szórakozóhelyen.

Busai Attilának három helyen eltört az arccsontja, meg kell műteni – értesült a Blikk. Így a labdarúgó jó darabig aligha futballozhat, miközben éppen nincs csapata, a közelmúltban svédországi szerződése hiúsult meg.

Hírdetés

A hatóság eljárást indított az ügyben, a BRFK IX. kerületi Rendőrkapitánysága súlyos testi sértés bűntett gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettesek ellen, miután augusztus 5-én 21 órakor egy IX. kerületi szórakoztatócentrumban egyelőre ismeretlen tettesek bántalmaztak egy férfit, aki nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett – áll abban a közleményben, amit a rendőrség eljuttatott a bulvárlaphoz.

A lapnak egy szemtanú azt mondta, pillanatok alatt robbant ki a verekedés, nem tudni, mi előzte meg a tettlegességet, de azt látni lehetett, hogy a focista súlyosan megsérült, egyik szeme ijesztően feldagadt, olyannyira, hogy szinte nem is látszott, és az egész arca borzalmasan nézett ki.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »