Mutatjuk, hol lesz szüksége napszemüvegre, és hol esernyőre

Mutatjuk, hol lesz szüksége napszemüvegre, és hol esernyőre

Szombaton napközben elsősorban a Duna vonalában, illetve attól keletre alakulhat ki zivatar, de a péntekihez képest már kisebb számban. Az erősebb gócokat ekkor is kísérheti viharos széllökés, jégeső, esetleg intenzív csapadék – írta honlapján a Meteorológiai Szolgálat.

(Forrás: OMSZ)

Szombat hajnalban általában közepesen vagy erősen felhős lesz az ég, de kisebb körzetekben ennél kevesebb felhő is lehet. A záporok, zivatarok zöme késő estére lecseng, ezt követően csak kevés helyen várható csapadék – írták.

A légmozgás veszít erejéből, de továbbra is sokfelé kísérhetik élénk, időnként erős lökések az északi, északkeleti szelet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 14 és 19 fok között alakul.

Hírdetés

(Forrás: OMSZ)

Délután Az ország legnagyobb részén napos, gomolyfelhős idő várható, de a Dunától keletre, illetve a Dunántúl keleti részén erőteljessé válik a gomolyfelhő-képződés, és ezeken a területeken alakulhat ki zápor, zivatar. Az északi, északkeleti szél időnként megerősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 25, 31 fok között valószínű.

(Forrás: OMSZ)


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »